Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Προαγωγικές και πτυχιακές εξετάσεις στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Καρπενησίου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΦΙΩΤΗΣ» και για τους Σπουδαστές του Παραρτήματος της Σχολής που λειτουργεί στην Κρέντη Αγράφων





Παρουσία του σεπτού ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου, πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας «Δημήτριος Κυφιώτης».


Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στο χώρο του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων στο Καρπενήσι, όπου στεγάζεται η σχολή, έγιναν οι εξετάσεις στο πρακτικό και θεωρητικό μέρος της Βυζαντινής Μουσικής σύμφωνα με το πρόγραμμα, με πολύ ικανοποιητικά μάλιστα αποτελέσματα για τους διαγωνιζόμενους.
Πέραν του επιχωρίου Επισκόπου, στις εξετάσεις παραβρέθηκαν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής π. Λάμπρος Ανδρεάκης, ο κ. Διονύσιος Ηλιόπουλος, οι καθηγητές της σχολής, π. Κων/νος Λιάπης, Τάσος Ηλιόπουλος, Γιώργος Σιαξαμπάνης καθώς και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγραίων και εφημέριος Κρέντης, όπου τα τελευταία χρόνια λειτουργεί Παράρτημα της εν λόγω Σχολής, με 12 σπουδαστές.  
Το έργο της Σχολής είναι σπουδαίο και πρωταρχικής σημασίας, διότι προετοιμάζει στελέχη που θα βοηθήσουν σημαντικά στην εν πνεύματι και αληθεία λατρεία του Τριαδικού Θεού στον τόπο μας. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους σπουδαστές για τις επιτυχίες τους αλλά και σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

π. Ε.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...