Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ανείπωτος πόνος για τον χαμό του "Εύζωνα" των Αγράφων


Σαν κεραυνός έπεσε η τραγική είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Πρόεδρου των Επινιανών, γνωστότερου σε όλους, ως ΕΥΖΩΝΑ, Λευτέρη Αβράμπου. Ο εκλιπών ταξίδεψε στην αιωνιότητα χθες Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, μετά από ατύχημα, στην αυλή τους σπιτιού της κόρης του στο Παναιτώλιο Αγρινίου.

Ο 76χρονος, υπήρξε ένας σπουδαίος και πολυαγαπητός άνθρωπος, τόσο στο Αγρίνιο, όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια, όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Αγράφων, όπου έχαιρε μεγάλης εκτίμησης απ΄ όλο τον Αγραφιώτικο κόσμο.  
Ο «Ψηλός», τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μια εξαίρετη επιχείρηση στα Επινιανά, που λειτουργούσε με μεγάλη επιτυχία, ενώ ο ίδιος, λαμβάνοντας την εκτίμηση των συγχωριανών του, εξελέγη και Πρόεδρος της Τ.Κ. Επινιανών, προσφέροντας και απ΄ αυτό το μετερίζι, σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.
Τα Άγραφα, είναι φτωχότερα, γιατί έφυγε, ένας χρήσιμος άνθρωπος, μια σπουδαία προσωπικότητα του τόπου μας. Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του.  Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Φίλε Ελευθέριε, καλό Παράδεισο.
Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο στις 11 π.μ. στο Παναιτώλιο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...