Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ - Διακήρυξη Πλειοδοτικής Φανερής Δημοπρασίας Εκποίησης Φερτών (Αδρανών) Υλικών


Η Προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Ευρυτανίας διακηρύσσει ότι συνεπεία του από 13-06-2018 Πρακτικού Νο3/2018 της Επιτροπής του Άρθρου 100 του Π.Δ.284/88, του από 22-06-2018 Πρακτικού Νο3/2018  της Επιτροπής του Άρθρου 101 του Π.Δ. 284/88 καθώς επίσης και του από 26-06-2018 Πρακτικού Νο2/2018 της Επιτροπής του Άρθρου 98 του Π.Δ.284/88, εκτίθεται σε πλειοδοτική φανερή Δημοπρασία για εκποίηση ποσότητα τριών χιλιάδων κυβικών μέτρων (3000 m3) αμμοχάλικου (κροκάλα)
από διευθέτηση κοίτης, που έχουν εναποτεθεί εντός της κοίτης του ποταμού Μέγδοβα και πιο συγκεκριμένα στη θέση με προσεγγιστικές συντεταγμένες σε ΕΓΣΑ 87 Χ= 299752 μ., Υ= 4314913 μ. με τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ένα ευρώ ανά κυβικό μέτρο  (1,00 € / κ.μ.), βάσει του από 11/12-Νοεμ.1929 Διατάγματος «Περί Διοικήσεως Δημοσίων Κτημάτων» όπως το διάταγμα αυτό τροποποιήθηκε στη συνέχεια, με τους εξής όρους:
1.    Οι προτιθέμενοι να συμμετέχουν στην πλειοδοτική δημοπρασία, οφείλουν για να γίνουν δεκτοί σε αυτή, να προσκομίσουν γραμμάτιο παρακατάθεσης ποσού ίσου με το ένα δέκατο (1/10) του ελάχιστου ορίου της προσφοράς ήτοι: 1/10 * 1,00 * 3.000 = 300,00 € ή ισόποση εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας από το Δημόσιο. Επίσης απαιτείται βεβαίωση φορολογικής ενημερότητας από τις αρμόδιες Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.
2.    Η πρώτη προφορική πλειοδοτική προσφορά για να γίνει δεκτή, πρέπει να είναι ανώτερη τουλάχιστον κατά ποσοστό πέντε επί της εκατό (5%) του ελάχιστου προαναφερόμενου ορίου προσφοράς. Με βάση αυτό το ποσοστό εξακολουθεί η πλειοδοσία μέχρι την κατακύρωσή της. Κάθε προφορική προσφορά είναι δεσμευτική, μέχρι την οριστική κατακύρωση στον τελευταίο πλειοδότη.
 Ο πλειοδοτών για λογαριασμό άλλου, οφείλει να το δηλώσει προσκομίζοντας στην αρμόδια επιτροπή δημοπρασίας σχετικό προς τούτο πληρεξούσιο.
4.    Με την υποβολή της προσφοράς του ο διαγωνιζόμενος πιστοποιεί ότι έχει λάβει πλήρη γνώση της ποιότητας και της ποσότητας του συγκεκριμένου υλικού και αποδέχεται αυτή ανεπιφύλακτα.
5.    Ο πλειοδότης οφείλει κατά την παραλαβή του υλικού να προστατεύσει την υπάρχουσα στον περιβάλλοντα χώρο βλάστηση και να λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλούς διακίνησης των οχημάτων μεταφοράς του υλικού. Το βάθος λήψης του υλικού δεν πρέπει να είναι κάτω της στάθμης του φυσικού εδάφους και μετά το πέρας των εργασιών ο χώρος θα πρέπει να ισοπεδωθεί ομοιόμορφα χωρίς την ύπαρξη κοιλοτήτων. Το υλικό θα φορτώνεται αυτούσιο, απαγορευμένης οποιασδήποτε επεξεργασίας ή διαλογής επί τόπου.
6.    Ο πλειοδότης οφείλει να γνωστοποιήσει στην οικεία Αστυνομική Διεύθυνση την ημερομηνία έναρξης και λήξης των εργασιών απόληψης του υλικού όπως επίσης τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων και μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν.
7.    Τα πρακτικά της πλειοδοτικής δημοπρασίας που διεξάγεται ενώπιον της Επιτροπής Εκμίσθωσης και Εκποίησης Δημοσίων και Ανταλλαξίμων Κτημάτων (άρθρο 101 Π.Δ. 284/88) υπόκεινται προς έγκριση από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.
8.    Η εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία επιστρέφεται στον πλειοδότη και στους συμμετέχοντες στη δημοπρασία μετά την έκδοση της απόφασης έγκρισης των πρακτικών.
9.    Ο πλειοδότης οφείλει εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της απόφασης έγκρισης των πρακτικών της πλειοδοτικής δημοπρασίας να καταβάλλει στην οικεία Δ.Ο.Υ. το τελικό ποσό της προσφοράς πλέον χαρτόσημου 3,6% και να αντικαταστήσει την εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία με εγγύηση καλής εκτέλεσης των όρων της παρούσης ίσης με το ένα τέταρτο (1/4) του όλου τιμήματος του υλικού και η οποία θα του επιστραφεί μετά την ολοκλήρωση της παραλαβής του υλικού και τη σύνταξη προς τούτο σχετικής έκθεσης αυτοψίας υπαλλήλου της Κτηματικής Υπηρεσίας, θεωρημένης από τον προϊστάμενο αυτής.
10. Η δημοπρασία θα διενεργηθεί την 31η Ιουλίου 2018 ημέρα Τρίτη και από 10 π.μ. έως 11 π.μ. στα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας Ευρυτανίας. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα γίνεται από 9:30 π.μ. έως 10 π.μ. στον ίδιο χώρο.

ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

Λάρισα 09/07/2018                                                                           
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ντίτορας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...