Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΚΡΕΝΤΗΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ











Μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην Ενορία της Κρέντης της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου. Παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Αγίου Νικολάου Αλίμου, συνοδευόμενα από μέλη του Εκκλ. Συμβουλίου, τους γονείς και τους προπονητές της ποδοσφαιρικής ομάδας τους, επισκέφτηκαν το όμορφο αυτό χωριό του Δήμου Αγράφων, τόσο ως ευλαβείς προσκυνητές στην αγιοτόκο αυτή περιοχή της Ευρυτανίας όσο και για να παίξουν ποδόσφαιρο.











Το πρωί η αποστολή από την Αθήνα εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Κρέντης και στη συνέχεια ο εφημέριος και τα Μέλη του Πνευματικού Κέντρου προσέφεραν κέρασμα και πρωινό στα παιδιά αλλά και στα μέλη της αποστολής.
Στη διάρκεια του πρωινού ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης παρέδωσε δώρα στους επισκέπτες, Φώτο, από την Αγιογραφία – Δέηση που έκανε ο Σάκης Τσιώλης στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου και από την επίσκεψη του στην Κρέντη όταν ήταν Προπονητής στον Άρη.
Το μεσημέρι στο υπέροχο γήπεδο 5χ5 του γειτονικού χωριού της Βούλπης, διεξήχθη η προγραμματισμένη ποδοσφαιρική αναμέτρηση που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Κατηχητικού Σχολείου Κρέντης, η οποία επικράτησε της αντίστοιχης του Κατηχητικού Αγίου Νικολάου Αλίμου με σκορ 8-5, σε ένα ματς με πολλά γκολ και συγκινήσεις.
Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι, στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Κατηχητικού Σχολείου Αγίου Νικολάου Αλίμου, προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, διδάσκοντας την τέχνη του ποδοσφαίρου στα παιδιά, δύο νέοι άνθρωποι, εγνωσμένοι πτυχιούχοι προπονητές ποδοσφαίρου, ο κ. Ευάγγελος Τσιώλης, γιός του κορυφαίου Έλληνα Προπονητή Σάκη Τσιώλη, επίτιμου Ενορίτου της Κρέντης αλλά και ο κ. Σωτήρης Μάυρος γιός του μεγάλου στράικερ της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος Θωμά Μαύρου. Μαζί τους και ο προπονητής Αλέξανδρος Ορφανίδης.
Τόσο οι προαναφερόμενοι προπονητές, όσο και οι γονείς με τα παιδιά τους, έμειναν κατενθουσιασμένοι από την επίσκεψή τους στην Κρέντη  εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την Αβραμιαία φιλοξενία που έτυχαν, από τον εφημέριο, επιστήθιο φίλο του Σάκη Τσιώλη και τους Ενορίτες.
Να σημειώσουμε ότι το γκρουπ από τον Άλιμο, το πρωί του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε προσκύνημα στην Ιερά Μονή Προυσού και το απόγευμα τα παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο με την Ακαδημία ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 2002 του Δημήτρη Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...