Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Δήλωση για τις Πολιτικές εξελιξεις στο Π.Σ. της Τετάρτης 12-12-18


Ο πρώτος «μεταμνημονιακός» προϋπολογισμός, που συζητιέται στη Βουλή, ενσωματώνει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα των τριών μνημονίων, προσθέτει νέα και προβλέπει επιπλέον ελαφρύνσεις και παροχές στο κεφάλαιο, για την ανάκαμψη των κερδών του.

Πρόκληση για ασφαλισμένους και συνταξιούχους τα πανηγύρια της κυβέρνησης επειδή από τις 30 και πλέον μειώσεις που διατηρεί στις συντάξεις, δεν θα εφαρμόσει τελικά μόλις μία!
Η κοροϊδία δεν πιάνει στους συνταξιούχους, που προετοιμάζουν το πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, διεκδικώντας ανάκτηση απωλειών, κατάργηση της αντιασφαλιστικής νομοθεσίας.
Να καταργηθούν τώρα όλοι οι νόμοι που πετσοκόβουν τις συντάξεις, με πρώτο τον νόμο - λαιμητόμο Κατρούγκαλου, απαιτεί το ΚΚΕ, με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή.
*******************

Τα περί ενεργητικής πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής του κ. Τσίπρα είναι απλά το καμουφλάζ για την επιλογή της κυβέρνησής του να υλοποιεί κατά γράμμα τις αμερικανοΝΑΤΟικές δεσμεύσεις, όπως άλλωστε παραδέχτηκε κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Όλα αυτά μάλιστα σε μια περίοδο που οι ανταγωνισμοί ανάμεσα στο ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ με τη Ρωσία οξύνονται επικίνδυνα εμπλέκοντας τους λαούς σε πολύ μεγάλους κινδύνους.

Όσο για τις οικονομικές συμφωνίες, το βασικό κριτήριο είναι ποιος ωφελείται απ' αυτές: Οι λαοί ή οι επιχειρηματικοί όμιλοι που συμμετέχουν σ' αυτές με κριτήριο την κερδοφορία τους.
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...