Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Στελεχώνονται σταδιακά τα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου Αγράφων


Με δύο οπλίτες ιατρούς ενισχύονται οι Υπηρεσίες Υγείας στον Δήμο Αγράφων, κατόπιν αποφάσεως των Αναπληρωτών Υπουργών Άμυνας και Υγείας. Συγκεκριμένα, οι οπλίτες θητείας Πτυχιούχων Ιατρικής τοποθετήθηκαν στα Περιφερειακά Ιατρεία Γρανίτσας και Ραπτοπούλου, τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον ίδιο το Δήμαρχο Αγράφων κ. Θεόδωρο Μπαμπαλή. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγράφων παρέχει στους ιατρούς καταλύματα συστεγαζόμενα με τα ιατρεία τους.

                  Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο νόμος που επιτρέπει σε οπλίτες θητείας πτυχιούχων ιατρικής να ασκούν παράλληλα τη στρατιωτική τους θητεία με το αγροτικό τους, έχει συμβάλει αρκετά στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος που ταλάνιζε την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Δήμου Αγράφων, όπου οι ιατροί συνήθως λόγω απομόνωσης της περιοχής δεν αποδέχονταν  τη θέση με αποτέλεσμα να μένουν κενά αρκετά από τα Περιφερειακά Ιατρεία του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία και ασφάλεια των πολιτών.
                  Σήμερα στελεχώνονται σταδιακά τα απομακρυσμένα περιφερειακά ιατρεία του Δήμου Αγράφων, μετά από τεράστια προσπάθεια που έγινε από τον Δήμο τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που έχει επιτευχθεί στελέχωση των Περιφερειακών Ιατρείων του Δήμου μας με οπλίτες ιατρούς. Πρόκειται για μια σημαντικότατη εξέλιξη για την οποία είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, ενώ γίνονται προσπάθειες για στελέχωση και των υπόλοιπων κενών ιατρείων του Δήμου μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...