Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ


Κάτοικοι του Δήμου Αγράφων
Είναι ξεκάθαρο πλέον , ότι η σημερινή δημοτική αρχή , όπως και οι προηγούμενες , αλλά και η επόμενη που θα προκύψει από τις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές , δεν θέλησαν , δεν θέλουν και δεν θα θελήσουν να συγκρουστούν με την κεντρική εξουσία για κανένα από τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Αγράφων.
Τους απασχολεί μόνο η  καρέκλα και το αξίωμα , η διαχείριση και η συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής εις βάρος των κατοίκων ,όπου μέσα από την συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση της δημόσιας υγείας, δημιουργεί προβλήματα σε οποιονδήποτε γιατρό που θα θελήσει να έρθει στην περιοχή (γνωρίζουμε  από προηγούμενη θητεία γιατρών στην περιοχή μας τα προβλήματα που αντιμετώπισαν).
Κάτοικοι του Δήμου Αγράφων
Μετά το τέλος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών , όλοι αυτοί που σήμερα τρέχουν από χωριό σε χωριό για δήθεν αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων μας , θα μας  έχουν ξεχάσει .
Το μόνο που επιδιώκουν είναι να μας κάνουν συνένοχους καλώντας με την ψήφο μας να βάλουμε πλάτη στις νέες βάρβαρες και αντιλαϊκές πολιτικές , που θα κάνουν όλο και πιο δύσκολη την καθημερινότητα μας.
Καλούμαι τον ΑΓΡΑΦΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ  να παλέψει  για  πραγματικά δωρεάν Δημόσια Υγεία,που θα καλύπτει τις δικές του ανάγκες .Να στελεχωθούν  όλα τα αγροτικά ιατρεία και το κέντρο υγείας  με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...