Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Τα οφέλη του αθλητισμού Μια υπέροχη εκδήλωση από τους μαθητές του Γυμνασίου – ΛΤ Κερασοχωρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αγράφων


Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 το πρωί πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο Γυμνάσιο Κερασοχωρίου, η οποία ήταν αφιερωμένη στα οφέλη του αθλητισμού.



 Οι μαθητές του Γυμνασίου – ΛΤ Κερασοχωρίου, παρουσίασαν την εργασία τους για τα οφέλη του αθλητισμού, αλλά και τα βιογραφικά των αθλητών που τιμήθηκαν από το Δήμο Αγράφων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την εν γένει προσφορά τους στον αθλητισμό και για τις μεγάλες επιδόσεις τους, νέοι Ευρυτάνες αθλητές, που έχουν διακριθεί ο καθένας στο άθλημα του.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγράφων – Αγράφων π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων κ.κ. Στέφανος Τσιαμάκης, Θοδωρής Τσιάμης, Γιώργος Κίτσιος, ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Θανάσης Σταμούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βάσω Φεγγούλη και Γιώργος Τρίκκας, η Πρόεδρος της ΤΚ Κερασοχωρίου κ. Μαρία Μαρούλη, καθηγητές, μαθητές, γονείς και κάτοικοι του χωριού.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στη διευθύντρια του σχολείου κ. Βάσω Σιούτα, αλλά και στους μαθητές για την άψογη παρουσίαση, όπως επίσης και στους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους ευχαριστούμε για τις στιγμές υπερηφάνειας που μας χάρισαν.
Οι αθλητές που τιμήθηκαν ήταν:
Γιώργος Γεωργίου: Ποδόσφαιρο
Γιάννης Αντωνίου: Αλπικό Σκι
Μάρκος Γκούρλιας: Στίβος
Σεμέλη Ζαρμακούπη:KickBoxing
Φώτης Θεοχάρης: Ορειβασία
Δήμητρα Μπίκα: Ορειβατικό Σκι
Ζωή Παρασκευοπούλου: Τοξοβολία
Αργύρης Θεοδωρόπουλος: Υδατοσφαίριση



           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...