Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

«ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ: «Ας είναι λίγο σεμνοί , και ας κοιτάξουν με σοβαρότητα τα προβλήματα των κατοίκων οι διαβασμένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΓΡΑΦΩΝ»


Για την ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΑΦΩΝ ρεαλιστικές θέσεις  είναι εκείνες που εξυπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες . Επίσης ρεαλισμός είναι το δικαίωμα των κατοίκων για δωρεάν πρόσβαση στις κρατικές δομές υγείας.  Καθήκον της Δημοτικής Αρχής είναι να υπηρετεί τις συγκεκριμένες λαϊκές ανάγκες , και όχι να στέκεται απέναντι σε αυτές  βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων .
Γι’ αυτό λοιπόν ας είναι λίγο σεμνοί , και ας κοιτάξουν με σοβαρότητα τα προβλήματα των κατοίκων οι διαβασμένοι υποψήφιοι δημοτικοί  σύμβουλοι της παράταξης  « ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΑΓΡΑΦΩΝ»  και ας απαντήσουν στους κατοίκους των Αγράφων , ποιούς ευνοεί το ρεαλιστικό πρόγραμμα υγείας που εξαγγείλανε . Αυτούς που τους ανοίγει τον δρόμο για να κερδίσουν εις βάρος της υγείας του λαού η αυτούς που θα κληθούν να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη.
Η  ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΑΦΩΝ  τονίζει για άλλη μια φορά  ότι  με όλες τις δυνάμεις της θα  εμποδίσει τα όποια επιχειρηματικά σχέδια που θέλουν να υλοποιήσουν κάποιοι στην περιοχή μας  
Καλούμαι τον λαό να βγάλει τα συμπεράσματα του , να μην επιτρέψει την εμπορευματοποίηση της  υγείας   στα  ‘Άγραφα, να οργανώσει τον αγώνα του μαζί  με την ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  και να διεκδικήσει  πραγματική δημόσια υγεία που να καλύπτει τις δικές του ανάγκες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...