Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΑΓΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΨΗ» ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


Αγαπητοί μου αδελφοί

Στα χωριά της Ευρυτανίας πραγματοποιούν αυτές τις μέρες «επίσκεψη» μέλη της «Ελληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης», η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας, με έδρα την Αθήνα. 


Το έντυπο υλικό που μοιράζει η ομάδα αυτή μέσα σε ειδική συσκευασία, από σπίτι σε σπίτι, αποτελείται από την Καινή Διαθήκη της Βιβλικής Εταιρείας, που φέρει όμως την έγκριση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος αλλά και έντυπο υλικό που προπαγανδίζει τους σκοπούς της «Ελληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης» και στο οποίο αναφέρονται οι έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις τους με τη διδασκαλία τους.

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ως μέλη του ενός και μοναδικού Σώματος του Χριστού, δηλαδή της Εκκλησίας, δεν έχουμε ανάγκη τις «προσφορές» των νεοφανών αιρετικών κινήσεων, ούτε τους διάφορους αυτοχειροτονημένους «κήρυκές» τους από το εσωτερικό ή το εξωτερικό.

Για το λόγο αυτό αγαπητοί μου αδελφοί και έχοντας την ευλογία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, σας προτρέπω να μην παραλαμβάνεται τίποτε από αυτούς τους ανθρώπους, ούτε και από κανένα άλλο, όπως έγινε προ καιρού με την επέλαση των χιλιαστών στα χωριά μας.

Ωστόσο αν παραλάβατε την συσκευασία, κρατήστε μόνο την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ και τα υπόλοιπα πετάξτε τα.

Ο ορθόδοξος χριστιανός γνωρίζει, ότι αυθεντικός ερμηνευτής της Αγίας Γραφής είναι μόνο η Εκκλησία του Χριστού, ως «στύλος και εδραίωμα της αληθείας» (Α Τιμ. γ 15).

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μετ΄ ευχών
π. Ευάγγελος Φεγγούλης
Θεολόγος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...