Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Συνεδρίασε το Δ.Σ. Αγράφων


Συνεδρίασε δια περιφοράς στις 26 Ιουνίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12 π.μ, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑΤΑ  ΓΕΝΙΚΑ
1.    Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αγράφων για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΚΟΨΕΙΚΑ» και εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμό μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)
2.    Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αγράφων για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ-ΣΥΧΝΙΚΟ (Α΄ΦΑΣΗ)» και εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμό μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)
3.    Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αγράφων για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΓΡΑΦΑ-ΤΡΙΔΕΝΔΡΟ» και εξουσιοδότηση κ. Δημάρχου για την υπογραφή της και ορισμό μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)
4.    Προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Καρπενησίου για το αποφρακτικό μηχάνημα MERCEDESBENZ 1426 LS. (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)
5.    Έγκριση, της Προγραμματικής Σύμβασης με τo Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  υπό την επωνυμία “Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης” (ΕΚΕΤΑ), για την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα WiFi4EU, ορισμός εκπροσώπου του Δήμου, με τον αναπληρωτή του, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης αυτής και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της σύμβασης  αυτής. (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)
6.    Έγκριση παραχώρησης κτιρίου για τη λειτουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Γρανίτσας (Εισηγητής: κ. Αλέξανδρος Καρδαμπίκης)
7.    Αποδοχή έκτακτης χρηματοδότησης (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Γκορόγιας)
8.    Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση της 3ης αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων έτους 2020 (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Γκορόγιας)
9.    Αποδοχή απόφασης τροποποίησης της πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγράφων» λόγω παράτασης λειτουργίας της Δομής (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Γκορόγιας)
10.  Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης δημοτών του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Χρυσούλα Σουλιώτη)
11.  Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων» (Εισηγητής: κ. Χρυσούλα Σουλιώτη)
12.  Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων» (Εισηγητής: κ. Χρυσούλα Σουλιώτη)
13.  Αντικατάσταση μέλους Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Χρυσούλα Σουλιώτη)
14.  Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου περί της δυνατότητας από τον Δήμο μας για ανάληψη του κόστους λειτουργίας του παραρτήματος του Νηπιαγωγείου Κρέντης στην Δάφνη Ευρυτανίας σε ότι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες και τις δαπάνες συντήρησής του. (Εισηγητής: κ. Χρυσούλα Σουλιώτη)
15.  Καταλληλόλητα έκτασης ή μη για την εγκατάσταση ποιμνιοστασίου στη θέση «ΑΝΩ ΠΑΤΗΜΑ » Τ.Κ. Λιθοχωρίου του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Αθανασίου)
16.  Καταλληλόλητα έκτασης ή μη για την εγκατάσταση ποιμνιοστασίου στη θέση«ΣΜΑ » Τ.Κ. Βίνιανης του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Αθανασίου)
17.  Καταλληλόλητα έκτασης ή μη για την εγκατάσταση ποιμνιοστασίου στη θέση«ΒΛΑΧΟΥ » Τ.Κ. ΒΑΛΑΩΡΑΣ του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Αθανασίου)
18.  Εκμίσθωση δημοτικών ακινήτων του Δήμου Αγράφων με τη διενέργεια φανερής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Γκορόγιας)
19.  Εκμίσθωση δημοτικού ξενώνα στην Δυτική Φραγκίστα. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Γκορόγιας)
Για κάθε θέμα θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά, από τη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετική εισήγηση και παρακαλείσθε μέχρι και την Παρασκευή 26-06-2020 και ώρα 12.00 π.μ  να ενημερώσετε ηλεκτρονικά (email) τη γραμματέα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου κα. Τσιγαρίδα καλλιόπη για τη θέση σας επί του κάθε θέματος (π.χ. υπέρ, κατά, λευκό). Τα μέλη τα οποία δε διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εισηγήσεις, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με τη γραμματέα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...