Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Πεζοπορία και πλήθος κόσμου στη Νιάλα ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών


Στο Μνημείο της Νιάλας συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 5 Ιουλίου όσοι συμμετείχαν στην πεζοπορία ενάντια στα σχέδια παράδοσης των βουνοκορφών των Αγράφων σε επιχειρηματικά συμφέροντα για την εγκατάσταση 650 ανεμογεννητριών.

Συμμετείχαν σωματεία και φορείς της Ευρυτανίας και της Καρδίτσας που έχουν συγκροτήσει το Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα, αλλά και μια σειρά σύλλογοι και φορείς από όλη την Ελλάδα.
Το πρωί της Κυριακής έγινε συγκέντρωση στο πέρασμα του Αγ. Νικολάου και στη συνέχεια ξεκίνησε η πεζοπορία με τελικό προορισμό το Μνημείο της Νιάλας.
Εκεί η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και το παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ εναπόθεσαν λουλούδια, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Κουσιάντζας, συγγενής της μαχήτριας του ΔΣΕ Βαγγελίτσας Κουσιάντζα που είχε συλληφθεί τον Απρίλη του 1947 στη Νιάλα και εκτελέστηκε στη Λαμία.
Σε ανακοίνωση η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγωνιστές από την Ευρυτανία, από την Καρδίτσα κι απ’ όλη την Ελλάδα που διαδήλωσαν σήμερα στη Νιάλα ενάντια στην λεηλασία των Αγράφων.
Καλεί σε λαϊκό ξεσηκωμό, σε βάθεμα του συντονισμού και σε νέα μεγάλη κινητοποίηση στο Καρπενήσι.
Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...