Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΥΣ Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΝΤΗ

 Με λαμπρότητα και την παρουσία του Μητροπολίτου Καρπενησίου, που ήταν πλαισιωμένος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Ιλαρίωνα και τον εφημέριο και Αρχιερατικό Επίτροπο Αγράφων, π. Ευάγγελος Φεγγούλη αλλά χωρίς πιστούς στην Εκκλησία, λόγω των γνωστών μέτρων, γιορτάστηκε στις 9 Νοεμβρίου 2020, ο Άγιος Νεκτάριος στην Κρέντη.

Παρότι απουσίαζαν οι πιστοί, τους συνόδευαν οι προσευχές του Επιχωρίου Επισκόπου και των συλλειτουργών, με την ευχή σύντομα να απαλαχθεί ο κόσμος από τον αόρατο εχθρό που βασανίζει όλο τον κόσμο.

Μεγάλη η ευλογία της παρουσίας του Δεσπότη στην Ενορία Κρέντης αλλά και το γεγονός ότι προ της λήξεως της Θ. Λ ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστες, τον ψάλτη του χωριού Θανάση Ντάλλα και τον Ιωάννη ΦΕΓΓΟΥΛΗ γιο του εφημερίου.

Πρόκειται για ξεχωριστή τιμή και επιβράβευση της πολύχρονης προσφοράς στο Ψαλτήρι των Εκκλησιών του χωριού και όχι μόνο, του αγαπητού σε όλους Θανάση Ντάλλα, ενός αγνού και σοβαρού συγχωριανού που βρίσκεται πάντα με αγάπη δίπλα στην Εκκλησία.

Ιδιαίτερη τιμή και στον φέρελπι Γιάννη Φεγγούλη, Φοιτητή της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και Σπουδαστή της Βυζαντινής Μουσικής δίπλα σε σπουδαίους δασκάλους, όπως ο Τάσος Ηλιόπουλος και ο Θανάσης Δασκαλοθανάσης.

Να ευχηθούμε ο Άγιος Νεκτάριος να φωτίζει τη ζωή τους και να ευλογεί την Ενορία Κρέντης και όλο τον κόσμο.



Χρόνια πολλά και ευλογημένα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...