Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ

 -Και νέα κονδύλια πληροφορήθηκα πως εγκρίθηκαν για τα ... ρέματα του τόπου μας και μάλιστα αρκετά. Καλή η προστασία του περιβάλλοντος αλλά θεωρώ πως καλύτερο είναι οι αρμόδιοι να κοιτάξουν και τον λιγοστό κόσμο του τόπου μας ειδικά στα χωριά που υπάρχουν ακόμη νέοι και αξίζει κάθε προσπάθεια θετική γι΄ αυτούς.


- Κάποιες περίεργες μουρμούρες έφτασαν στα αυτιά μου το τελευταίο διάστημα που σχετίζονται με καθυστερήσεις πληρωμών για έργα που ήδη έγιναν στον Δήμο Αγράφων. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι 2-3 εργολήπτες έφτασαν μέχρι και το Δημαρχείο για τον λόγο αυτό. Περιμένω μια πολλή σημαντική ακόμη πληροφορία και στην επόμενη ανάρτησή μου θα μπορώ να σας πω περισσότερα. 


- Βαρύ το τίμημα του 2ου λεγομένου κύματος του Κορωνοϊού στην Ευρυτανία. Κρίμα γιατί μας βρήκε απροετοίμαστους. Ας προσέξουν οι αρμόδιοι για μην έχουμε πάλι τα ίδια στο 3ο επερχόμενο κύμα.


-Δεν ξέρω γιατί γράφτηκε εδώ και καιρό ότι στο Δήμο Αγράφων θα λειτουργήσουν 2 εμβολιαστικά Κέντρα από τα 144 της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ένα στο Κ.Υ. Φραγκίστας και ένα στη Γρανίτσα. Σύμφωνα με τον επίσημο κατάλογο του ΥΠ. ΥΓ. τα δυο εμβολιαστικά στην Ευρυτανία θα λειτουργήσουν, έλεγαν στο Νοσοκομείο Καρπενησίου και στο Κ.Υ. Δυτ. Φραγκίστας. Σήμερα έμαθα ότι ανακοινώθηκε ότι τελικά θα λειτουργήσει μόνο ένα εμβολιαστικό και αυτό στο Ν. Καρπενησίου και στον Δήμο Αγράφων ΚΑΝΕΝΑ. Τα ερωτήματα πολλά αναμένουν απαντήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...