Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Πέταξε το γάντι στον Μπάιντεν ο Πούτιν: Αν τολμάς, πάμε σε debate…

Ένα από τα σάιτ που κοσμούν το διαδίκτυο είναι και η ηλεκτρονική πλατφόρμα www.olympia.gr, που αναρτά και δικά μου άρθρα! Παρακάτω θα κάνω χρήση δημοσίευσης συνέχεια μιας είδησης που έχει “παγώσει” τον πλανήτη:

«Απίστευτο τρολάρισμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στον Τζο Μπάιντεν, μετά τις υβριστικές δηλώσεις του τελευταίου που αποκάλεσε τον Πούτιν “δολοφόνο” και ισχυρίστηκε ότι η Ρωσία παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ!

Ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας σε ρώσικο δίκτυο, επέστρεψε με χιούμορ τον χαρακτηρισμό “δολοφόνος” στον Τζο Μπάιντεν, ενώ τον κάλεσε σε δημόσιο διάλογο που θα προβληθεί παγκοσμίως και στον οποίο θα συζητήσουν όλες τις διαφορές τους αλλά και τις θέσεις τους σε θέματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα.

Θέματα όπως η πανδημία, η περιφερειακή ασφάλεια, η ανεξαρτησία και η εθνική κυριαρχία χωρών, και ότι άλλο τεθεί στο τραπέζι, είναι θέματα προς συζήτηση που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα, σύμφωνα με τον Πούτιν.

Ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε μάλιστα ότι είναι σε θέση να κάνει αυτόν τον δημόσιο διάλογο με τον Αμερικανό ομόλογό του άμεσα, ακόμα και σήμερα ή την Δευτέρα. Είπε όμως χαρακτηριστικά με σαρκαστική διάθεση, ότι δεν μπορεί να περιμένει πολύ, διότι πρέπει να πάει και στο εξοχικό του!

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν δεν αναμένεται να ανταποκριθεί θετικά σε αυτή την πρόσκληση – πρόκληση του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και ο λόγος είναι απλός. Ο Μπάιντεν δεν μπορεί να σταθεί όχι σε debate απέναντι στον Πούτιν, αλλά αρνείται ακόμα και να συμμετέχει σε ελεγχόμενη συνέντευξη τύπου παρουσία δημοσιογράφων! Γεγονός που έχει προκαλέσει στην Αμερική τεράστιες αντιδράσεις, ειδικά για την ικανότητα του να διοικήσει την χώρα.»!!

Μας “ταράζει στη Δημοκρατία” ο Βελόπουλος…

Στον τηλεοπτικό σταθμό Alert, πολλές φορές με καλούσαν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων που επιμελείτο και παρουσίαζε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Καψαμπέλης! Ωστόσο, ξαφνικά στο 2021 έπαψαν – χωρίς ποτέ να μου εξηγήσουν – να με καλούν! Βέβαια δικαίωμά τους ήταν!

Αλλά ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες μου λύθηκε εν μέρει το μυστήριο, αφού παρουσιαστής αυτού του ενημερωτικού δελτίου που είχε υψηλή τηλεθέαση γιατί δεν υπήρχε λογοκρισία, δεν είναι πλέον ο Ανδρέας Καψαμπέλης, αλλά ο κ. Αθανάσιος Μυλωνάς, πρώην συνεργάτης του Γιώργου Αυτιά (στο Alter και στον Σκάι) και εκπρόσωπος Τύπου της “Ελληνικής Λύσης”!

Πέραν όμως του κ. Καψαμπέλη έχουν αποχωρήσει και άλλα στελέχη από το κανάλι που ανέβαζαν το κύρος του “ανατρεπτικού δελτίου”!

Ωστόσο το ζήτημα που προκύπτει νομίζω ότι είναι κορυφαίο! Γιατί ο Κυριάκος Βελόπουλος “έκοψε” εκείνους που ανέβαζαν τα τηλεοπτικά νούμερα του “ανατρεπτικού δελτίου”; Θεώρησε πως δίνοντας την παρουσίαση του Δελτίου σε ένα κομματικό στέλεχος της “Ελληνικής Λύσης” θα ανέβαζε περαιτέρω τα τηλεοπτικά νούμερα; Ή μήπως δεν του άρεσε η Δημοκρατία που επικρατούσε μεταξύ του πρώην παρουσιαστή και τις εκφοράς του ελεύθερου λόγου των καλεσμένων του, επειδή βεβαίως κρατούσαν και τις σχετικές αποστάσεις από το κόμμα του κ. Βελόπουλου; Άλλαξε πολιτική ανεξάρτητη πλεύση ο κ. Βελόπουλος και γιατί; Υπήρξε πίεση άνωθεν;

Λέμε εμείς, και θα περιμένουμε απαντήσεις πριν αναγκασθούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες!!

Πω… πω… χαμός, πω… πω… πανικός…

Έγραφα την Παρασκευή στο τέλος του άρθρου μου στην Ελεύθερη Ώρα, μια είδηση της τελευταίας στιγμής (επί του πιεστηρίου):

«Ενημερωνόμαστε από έγκυρη πηγή μας, ότι το ΑΚΚΕΛ πρωτοστατεί σε μια προσπάθεια – με πολλές δυσκολίες – συσπείρωσης του πατριωτικού χώρου, ώστε στις προσεχείς εθνικές εκλογές να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο σε όλη την Ελλάδα και στο οποίο θα συμμετέχουν 10-15+ κόμματα!

Σε αυτήν την πολιτική κίνηση ακούγεται, πως θα συμμετέχουν και πρώην Βουλευτές αντιρρησίες των Μνημονίων, αλλά και άλλα πολιτικά πρόσωπα που υπηρέτησαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο ανώτερο επίπεδο!

Αναμένοντας και παρακολουθώντας τις εξελίξεις, πρώτοι όπως πάντα θα σας ενημερώσουμε!»!

Οφείλω να ομολογήσω, πως ενώ η εφημερίδα βρισκόταν ακόμη στα περίπτερα, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής που έγραφα την “Τσουκνίδα” για να την στείλω προς δημοσίευση στην εφημερίδα την Κυριακή, έλαβα πολλά τηλέφωνα από φίλους που ζητούσαν περισσότερες λεπτομέρειες! Όπως επίσης έλαβα πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα, όπου αποδεικνυόταν το ενδιαφέρον πολλών φίλων για την συσπείρωση του πατριωτικού χώρου!

Από πλευράς μου, όπως άλλωστε υποσχέθηκα, θα σας κρατώ ενήμερους!!

Ωσαννά μέχρι χθες, σταυρώστε τον Κυμπουρόπουλο σήμερα…

Προβλήθηκε απίστευτα από τη ΝΔ προεκλογικά η υποψηφιότητα για την ευρωβουλή του Στέλιου Κυμπουρόπουλου! Την οποία πιστώθηκε εξ ολοκλήρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έσπασε όλα τα ρεκόρ! Ξεπερνώντας σε ψήφους και τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη! Ξεπέρασε σε σύνολο ψήφων και τον Μανώλη Γλέζο που κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ! Επιλέχτηκε από το 1/3 των ψηφοφόρων της ΝΔ στο σύνολο ψήφων που έλαβαν όλοι οι ευρωβουλευτές της!

Σήμερα όμως, μετά την έγκριση με την ψήφο του σε ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου, αντίθετα από την κομματική γραμμή, όχι μόνο δεν τον ξέρουν, αλλά τον “πυροβολούν” με σκοπό να τον “θανατώσουν” πολιτικά!

Αφού η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρό του»!

Δεν εκφράζει τον Πρόεδρο της ΝΔ ο κ. Κυμπουρόπουλος; Μήπως πλέον και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό;;

Ελευθερία στους Κούρδους…

Η 21η Μαρτίου έχει οριστεί ως εθνική εορτή για τον Κουρδικό λαό. Η κουρδική γιορτή Νεβρόζ (Newroz) τιμάται εδώ και πολλές εκατοντάδες χρόνια. Το Νεβρόζ θεωρείται ως γιορτή της Άνοιξης, της Ελευθερίας και της Πρωτοχρονιάς ταυτόχρονα. Στην κουρδική γλώσσα σημαίνει Νεβρόζ “η νέα ημέρα” με την οποία οι Κούρδοι εννοούν την πρώτη ημέρα της Άνοιξης. Από αυτήν την ημέρα αρχίζει το κουρδικό ημερολόγιο.

Το Νεβρόζ είναι η έλαφος (έλα-φως) της θεάς Αρτέμιδος και αδελφή του θεού του φωτός Φοίβου Απόλλωνος. Σε όλες τις κουρδικές πόλεις ανάβουν φωτιές γιατί, εορτάζεται η φλόγα της ζωής με την αισιοδοξία της Άνοιξης, που θα κατανικήσει τα Τούρκο-μογγολικά σκοτάδια που σκεπάζουν τους Κούρδους. Τα οποία σημάδια τους λένε – εάν συμπίπτει ο θάνατος του ηγέτη τους στον απελευθερωτικό αγώνα των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτζαλάν – τότε ο διαμελισμός της Τουρκίας δεν είναι μακριά, αλλά και η παραδειγματική τιμωρία του γερμανικού κράτους που υποθάλπει τους “γκρίζους λύκους”, τους τζιχαντιστές, φιμώνοντας παράλληλα την κουρδική φωνή!

Έκλεισαν δε, στις 16 Φεβρουαρίου 21 χρόνια από εκείνο το “περίεργο απόγευμα” του 1999, που μετά την περιπλάνησή του στην ελληνική Επικράτεια “παραδόθηκε” στους Τούρκους! Με τους ίδιους πρωταγωνιστές των Ιμίων! Τον Κώστα Σημίτη και το Θεόδωρο Πάγκαλο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...