Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΔΡΙΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ

Ακούραστα και παρά τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, συνεχίζει το σπουδαίο του έργο ο Σύλλογος Κεδριωτών Ευρυτανίας. 

Έχοντας στο τιμόνι ένα καθόλα άξιο Πρόεδρο και μπροστάρη, τον Παιδίατρο Κώστα Παπαντζίμα που είναι πλαισιωμένος από δυναμικούς συνεργάτες, προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξωραΐσουν το πανέμορφο χωριό τους, με έργα ανάπλασης. 

Στα πλαίσια αυτά και προκειμένου να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους, με την παρακάτω επιστολή που σας παραθέτουμε, χαιρετίζουν τον Δήμο Αγράφων για την

πρωτοβουλία να χορηγήσει υλικά στα χωριά για εργασίες εξωραϊσμού και ταυτόχρονα υποβάλλουν αίτημα να παραχωρηθούν και στον Σύλλογο διάφορα υλικά για την αποπεράτωση σημαντικών έργων ανάπλασης και δημιουργίας στα Κέδρα. 

Για άλλη μια φορά συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του δυναμικού αυτού Συλλόγου για το εν γένει έργο τους και ευχόμεθα να υλοποιήσουν τους στόχους τους με κορυφαίο την ανάπλαση του ιστορικού αυλακιού του χωριού, ένα έργο που θα αλλάξει τα δεδομένα στην όμορφη αυτή μικρή πατρίδα μας. 

Προς Δήμο Αγράφων

Αθήνα 9. 4. 2020

Θέμα:  Αίτηση για χορήγηση υλικών

Χαιρετίζουμε αρχικά την πρωτοβουλία του Δήμου Αγράφων προκειμένου να χορηγήσει υλικά για εξωραϊσμό των χωριών μας.

Ως γνωστό τα τελευταία 5 έτη ο σύλλογος μας με τη βοήθεια κατοίκων, φίλων,  κοινότητας και Δήμου προχώρησε σε σημαντικό έργο: Γεφύρι, Αθλητικό Πάρκο, σκαλιά, πλακοστρώσεις, διαμόρφωση αυλακιού, λευκώματα κ.λ.π. Όλα τα δρώμενα κι ο απολογισμός σάς έχουν κοινοποιηθεί σε ηλεκτρονική αλλά και περιοδική μορφή.

Προκειμένου να αποπερατώσουμε τα έργα μας ζητάμε τα παρακάτω υλικά:

·           6 με 8 παλέτες πέτρα Καρύστου, εκ των οποίων οι δύο να είναι τετραγωνισμένες, με αντίστοιχη ποσότητα τσιμέντου και άμμου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι πλακοστρώσεις και τα καλντερίμια στον κεντρικό οικισμό.

·           Εμποτισμένη στρογγυλή ξυλεία διαμέτρου 8 έως 10 εκατοστών, μήκους περίπου 100 μέτρων προκειμένου να γίνουν κιγκλιδώματα, για ασφαλή διέλευση στο αυλάκι, στο ύψος της παλιάς οικίας Λαδιά.

·           Τσιμεντόχρωμα κεραμιδί ή κυπαρισσί χρώματος, προκειμένου να βάψουμε τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ στο Αθλητικό Πάρκο Πλατανιά.

Η επίβλεψη και η καταβολή ημερομισθίων θα γίνει από το σύλλογό μας σταδιακά και εις βάθος χρόνου. Δυστυχώς λόγω επιδημίας, τα έσοδα του συλλόγου είναι πενιχρά ελλείψει εκδηλώσεων.

 


Με εκτίμηση για λογαριασμό του Συλλόγου

Ο πρόεδρος

Κωνσταντίνος Παπαντζίμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...