Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Γενικός γραμματέας στο δήμο Καρπάθου ο Θεόδωρος Μπαμπαλής.

 Με απόφαση Δημάρχου Καρπάθου προσελήφθη  ο κ. Μπαμπαλής Θεόδωρος του Παναγιώτη ως Γενικός Γραμματέας για τον Δήμου Καρπάθου.

Ο Δήμαρχος μπορεί με απόφασή του να αναθέτει στον Γενικό Γραμματέα την υπογραφή, με εντολή του, εγγράφων και πιστοποιητικών, πλην χρηματικών ενταλμάτων.

Ο Θεόδωρος Μπαμπαλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άγραφα. Είναι 46 ετών και παντρεμένος με τη Μαρία Μώκα από τη Δαφνούλα Αγράφων.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ έχει φοιτήσει και στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Από το 1998 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγράφων ενώ στις εκλογές του 2002 και του 2006 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης. Τη διετία 2000 – 2002 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγράφων.

Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανευρυτανικής Ένωσης.

Από το 2010 έως και σήμερα ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγράφων. Από το 2014 έως 2019 ήταν Δήμαρχος Αγράφων.

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του στο Δήμο Καρπάθου ο Θοδωρής Μπαμπαλής, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός με σημαντική διαδρομή Αυτοδιοικητικά της Ευρυτανίας, δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή και σίγουρος ότι θα είναι παρόντας στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Αγράφων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...