Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ: Όταν αυτή η τραγωδία θα είναι διαχειρίσιμη, είναι σίγουρο ότι θα μιλήσουμε και θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, για τις ευθύνες του καθενός, όπως άλλωστε κάνουμε μέχρι σήμερα!

 Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Οι φοβερές καταγγελίες του Γιάννη Σγουρού, κατά του Συστημικού κράτους Εξουσίας, “θάβονται” από τα περισσότερα ΜΜΕ, ενώ θα έπρεπε ήδη να έχουν απασχολήσει τη δικαιοσύνη! Γιατί ουδείς μπορεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο, όσο υψηλός και να είναι ο θεσμικός του ρόλος και θα πρέπει αυτές οι φοβερές καταγγελίες να διερευνώνται σε βάθος!

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Γιάννης Σγουρός δεν είναι τυχαίο πρόσωπο και χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα!

Αφού τον εμπιστεύθηκαν από 1984 έως το 1996 ως πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ) και το 1987 υπήρξε πρώτος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής  Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ενώ τον επόμενο χρόνο ανέλαβε την αντίστοιχη θέση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία!

Στη συνέχεια ανέλαβε από τις 23 Οκτωβρίου 1996 Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού του υπουργείου Πολιτισμού ως το 2001, παράλληλα με την θέση του παράγοντα στις Ομοσπονδίες Άρσης Βαρών σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, καθώς συμμετείχε στην επιτροπή διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1996 έως το 1997!

Υπήρξε ταυτόχρονα μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής από το 1996, και έπειτα μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής από το 1998 έως το 2001.

Το 2002 εκλέγεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές Νομάρχης Αθηνών! Το 2009, ανακηρύχθηκε ισόβιος γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Στις  αυτοδιοικητικές εκλογές  του 2010 εκλέχθηκε ως ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης…

Ο Γιάννης Σγουρός κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχει μάθει να κρύβεται... Η συνέπειά του στα δύσκολα είναι απαράμιλλη...

Πονάει την Πατρίδα, πονάει τον λαό της, παρ΄ ότι θα μπορούσε να είναι πικραμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών του 2019, όπου ο λαός της Αττικής έδωσε την πρώτη θέση στον Γιώργο Πατούλη και την δεύτερη στην Ρένα Δούρου, κύρια υπεύθυνη της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι, όπου έχασαν την ζωή τους 103 συμπολίτες μας, 103 συνάνθρωποί μας!

Σήμερα με την κυβέρνηση της ΝΔ καίγεται η Ελλάδα. Έχουμε πάλι νεκρούς, η περιβαλλοντική καταστροφή είναι ανυπολόγιστη, Έλληνες έχασαν σε ένα βράδυ την περιουσία τους, την επιχείρησή τους, το σπίτι τους...

Κοιμήθηκαν πλούσιοι και ξύπνησαν πάμπτωχοι...

Και αν κάποιοι λιγόψυχοι, υπηρέτες του Συστήματος διερωτήθηκαν πως "χάθηκε" ο Γιάννης Σγουρός, ο Γιάννης Σγουρός τους δήλωσε "παρών"  όπως άλλωστε κάνει πάντα στα πολύ δύσκολα...

Με μια λιτή δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο face book άφησε πολλά υπονοούμενα για την επόμενη ημέρα της βιβλικής καταστροφής της Πατρίδας!

"Όσο καίγεται  η χώρα μας, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το περιβάλλον και οι συμπολίτες μας έχουν χάσει τους κόπους μιας ζωής, ενώ άλλοι ακόμα και τώρα δίνουν την μάχη να σώσουν ότι μπορούν, δεν είναι η ώρα για άσκηση κριτικής ή της απόδοσης ευθυνών και πολλώ μάλλον για κομπορρημοσύνες!!!

Όταν αυτή η τραγωδία θα είναι διαχειρίσιμη, είναι σίγουρο ότι θα μιλήσουμε και θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, για τις ευθύνες του καθενός, όπως άλλωστε κάνουμε μέχρι σήμερα!"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...