Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΝΤΑΤΑ

-Άρχισαν τα όργανα στον Δήμο Αγράφων και όπως όλα δείχνουν η συνέχεια θα είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα. Όπως σας είχαμε προαναγγείλει, η κατάσταση μοιραία θα έφτανε σε ένα τέτοιο αδιέξοδο, με αποτέλεσμα ο Δήμος να μπει για τα καλά σε νέες περιπέτειες που είναι πολύ πιθανόν να αποβούν εις βάρος των Δημοτών.

-Στην παρούσα φάση θεωρούμε πως δεν ωφελούν οι αναφορές, για «σκευωρίες», για «σαμποτάζ», για «συγκυριακές συμπράξεις», για περίεργες «προγαμιαίες σχέσεις» που οδήγησαν σε «μετασυζυγική» ρήξη, κ.α. Ας τα αφήσουν αυτά οι εμπλεκόμενοι και ας κάτσουν κάτω να ασχοληθούν με το κοινό καλό του Δήμου γιατί ΑΠΑΝΤΕΣ έχουν την ευθύνη τους για τις εξελίξεις αυτές και για την χαλασιά των συμφωνηθέντων και ο νοών νοήτω.  

- Ας σταματήσουν λοιπόν οι εκατέρωθεν ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, που σκανδαλίζουν τους Δημότες και ας αποφασίσουν να βρεθούν όλοι ΜΑΖΙ για να «περπατήσει» ο Δήμος, γιατί αν συνεχίσουν έτσι είναι πολύ πιθανόν να χρεωθούν ακόμη και την ιστορική ευθύνη της διάλυσης ενός Δήμου, που ήδη βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει.

-Και για τις ανεξαρτητοποιήσεις - «μετακινήσεις» Δημοτικών Συμβούλων, σας είχαμε προετοιμάσει, όπου αναμένεται μάλιστα να έχουμε και συνέχεια σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Βέβαια ο κόσμος καταλαβαίνει γιατί γίνονται αυτές οι διαφοροποιήσεις και δεν πείθεται με τα όσα ανακοινώνονται. Εν αναμονή λοιπόν νέας σπουδαίας ανεξαρτητοποίησης «μετακίνησης», στο Δήμο Αγράφων που θα κάνει αίσθηση, αν ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαβούλευση – συμφωνία που είναι σε εξέλιξη.  

-Καλή η τοποθέτηση του πρώην ότι δεν συμφωνεί με την σύμπραξη των δυο δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Αγράφων, κίνηση που αποβαίνει όπως σχολίασε εις βάρος της λειτουργίας του Δήμου. Τώρα είναι λαλίστατος ο πρώην για τα συμβαίνοντα στον πολυπαθή Δήμο Αγράφων. Όταν όμως έγινε η άλλη σύμπραξη – συμφωνία για την διακυβέρνηση του Δήμου, όπως αυτή έγινε, ο ίδιος τότε είχε σιωπήσει. Γιατί άραγε;

-Πολύ θετική για τον τόπο μας η δημόσια τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Ο κ. Τασιός, κυριολεκτικά, σεμνά και ταπεινά επιτελεί έργο σπουδαίο και ουσιαστικό στον τόπο μας, και αυτή είναι η ουσία. Να του ευχηθούμε καλή συνέχεια.

-Υπολειτουργεί όπως όλοι γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια η περιβόητη ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, με την απουσία της από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα να είναι πλέον προκλητική. Ομάδες σε κατάσταση αποσύνθεσης, εικόνες ντροπής στα περισσότερα γήπεδα και έργο ουσίας ΜΗΔΕΝ. Κατάντια για το έρμο Ευρυτανικό ποδόσφαιρο να έχει ΜΟΝΟ 3-4 ενεργά Σωματεία και αυτά με το στανιό.

-Τα γράφω αυτά γιατί κάποιος φίλος μου είπε πως τον ερχόμενο Νοέμβριο έχουμε εκλογές στην ΕΠΣΝΕ και πως τελευταία παρατηρείται κάποια κινητικότητα. Βεβαίως οι μέχρι τώρα «σωτήρες», θέλουν να ξαναβγούν για να αποτελειώσουν το έργο τους, δηλ. να πετύχουν να μην υπάρχει καμία ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρυτανία ή αν μείνουν 2-3, να μετακινηθούν σε όμορη ΕΠΣ, μιας και αυτή θα αυτοδιαλυθεί…  

-Ας βρεθούν κάποιοι νέοι άνθρωποι που έχουν δώσει πολλά στο τοπικό μας ποδόσφαιρο και έχουν παίξει μπάλα μέσα στις λάσπες για να αναλάβουν την Διοίκηση, με σκοπό να το υπηρετήσουν όπως πρέπει και όχι με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. Για να ξαναδούμε παιδιά να παίξουν μπάλα στα χωριά μας και στο Καρπενήσι, θα χρειαστούν υπερβάσεις με πολλές μάλιστα θυσίες.

-Δεν φτάνει αυτό, ο ίδιος φίλος και μπιστικός με ενημέρωσε πως προέκυψε πρόβλημα και για το γήπεδο που ήταν να γίνει στην Δυτ. Φραγκίστα και για το οποίο είχε μάλιστα εγκριθεί και σχετικό κονδύλι, έτσι ώστε να αποκτήσει και ο Δήμος Αγράφων ένα γήπεδο με πράσινο, που θα έδινε μεγάλη χαρά στους λιγοστούς εναπομείναντες νέους του τόπου μας. Μπορεί όμως και εδώ με την σύμφωνη γνώμη της ΕΠΣΝΕ, να αποφασίστηκε το γήπεδο να γίνει αργότερα ή καλύτερα στην επόμενη απογραφή, το 2031, με την ελπίδα ότι η Δυτική Ευρυτανία θα ξαναγεμίσει νέους και παιδικές φωνές.

-Εκπλήξεις αναμένονται με τους υποψήφιους διεκδικητές του Δημαρχιακού Θώκου στον Δήμο Καρπενησίου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πολύ σύντομα θα κάνουν την «εμφάνισή» τους 2 σημαντικές προσωπικότητες που θα κάνουν αίσθηση.     

- Στα επόμενα σχόλια μου, θα σας ενημερώσω για τους υποψηφίους για το Βουλευτικό αξίωμα στην Μονοεδρική Ευρυτανίας στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές και για ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα που θα συζητηθεί μόλις κυκλοφορήσει…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...