Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΕΝΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Τετράδια, σετ οργάνων γεωμετρίας (χάρακας, τρίγωνο 45ο, τρίγωνο 60ο, μοιρογνωμόνιο), σετ διαβήτη, στυλό, μολύβια, ξύστρες, γόμες, μπλοκ ζωγραφικής, κ.α, μοίρασε στους μαθητές των Σχολείων της Κρέντης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αγράφων και εφημέριος του χωριού π. Ευάγγελος Φεγγούλης.


Τα εξαιρετικά αυτά δώρα προσέφερε ως ευλογία στους μαθητές, το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου ενώ ανάλογα θα δοθούν σε όλους τους μαθητές των Δήμων Αγράφων και Καρπενησίου.

Τόσο αυτά που δόθηκαν στους μαθητές στις 23 Δεκεμβρίου 2021, μετά τον εκκλησιασμό τους στον Ι. Ναό του Αγίου Νεκταρίου Κρέντης, όσο και εκείνα  που θα μοιραστούν στους υπόλοιπους μαθητές όλων των Σχολείων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αγράφων – Αγραίων, παρέδωσε στον Αρχιερατικό της περιοχής, ο υπεύθυνος του Φιλοπτώχου Ταμείου και εκ της Κρέντης καταγόμενος π. Ευάγγελος Πλατής, ένας κληρικός με τεράστια προσφορά στον σημαντικό αυτό Τομέα της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης στην Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου.

Ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, μοιράζοντας τις τσάντες με τα δώρα στα παιδιά, τους μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου, ευχόμενος τόσο σε αυτά όσο και στους δασκάλους και γονείς των, ευλογημένα Χριστούγεννα και κάθε καλό σε όλους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...