Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Κατασκευή Πλατείας στην μνήμη Μίκη Θεοδωράκη από τον δυναμικό Σύλλογο Κέδρων - Αίτηση στον Δήμο Αγράφων για κατασκευή ασφαλούς τοιχίου

 Προς

 Δήμο Αγράφων

 

 Κοινότητα Κέδρων

 

Αθήνα 7. 2. 2022

Θέμα:  Αίτηση για κατασκευή ασφαλούς τοιχίου

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος μας κατασκεύασε στην είσοδο του χωριού καλαίσθητη πέτρινη βρύση, δωρεά οικογένειας Ιερέα Φώτη Παπαδιά, με ταυτόχρονη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με πεζούλες και δενδροφυτεύσεις.

Επιπλέον ομόφωνα προτιθέμεθα να τοποθετήσουμε ξύλινη πινακίδα, δωρεά οικογένειας Καραγιάννη (Εφαρμογές ξύλου)από το Καρπενήσι, με την ονομασία: «Πλατεία Μίκη Θεοδωράκη και δόξα τω θεώ», αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στο μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη.

Για την ολοκλήρωση του έργου προσβλέπουμε στη βοήθειά σας προκειμένου να κατασκευαστεί από πλευράς σας τοιχίο αντιστήριξης, για την ασφαλή διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου και τη μελλοντική του χρήση ως πλατείας.

Ευελπιστούμε στην από κοινού προσπάθεια για την ολοκλήρωση του όμορφου αυτού εγχειρήματος.

 


Με εκτίμηση για λογαριασμό του Συλλόγου

Ο πρόεδρος

Κωνσταντίνος Παπαντζίμας

Ουσιαστική και σημαντική η προσπάθεια του Συλλόγου των Κέδρων με πρωτεργάτη τον Γιατρό και συγγραφέα Κωνσταντίνο Παπαντζίμα, για το καλό του χωριού. Πιστεύουμε ότι στον εν λόγω αίτημα θα ανταποκριθεί η Δημοτική Αρχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...