Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ΤΟ Δ.Σ. ΑΓΡΑΦΩΝ

Συνεδριάζει αύριο 09 Μαρτίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 μ, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΓΕΝΙΚΑ

1.     Εισήγηση της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγράφων προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την επιβολή τελών καθαριότητας – φωτισμού και συντελεστή δημοτικού φόρου για το έτος 2022 (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

2.     Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Ενιαία Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγράφων» (Εισηγητής: κ. Κοτρώνα Αννέτα)

3.     Παραχώρηση χρήσης του κοινοτικού κτιρίου της Τ.Κ. Λεπιανών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

4.     Λήψη απόφασης επί του υπ’ αριθμ. 9174/19-01-2022 εγγράφου του Δασαρχείου Καρπενησίου με θέμα: «Σχετικά με απαγόρευση Βοσκής – Κτηνοτροφικό Κεφάλαιο» που αφορά την Τ.Κ. Μαράθου (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης)

5.     Λήψη απόφασης επί του υπ’ αριθμ. 9621/19-01-2022 εγγράφου του Δασαρχείου Καρπενησίου με θέμα: «Σχετικά με απαγόρευση Βοσκής – Κτηνοτροφικό Κεφάλαιο» που αφορά την Τ.Κ. Μαυρομάτας (Εισηγητής: κ. Γκορόγιας Παναγιώτης)  

6.     Αντικατάσταση μέλους της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Βουλής των Ελλήνων, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αγράφων για την υλοποίηση του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ –ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΒΙΝΙΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ» (Εισηγητής: κ. Κοτρώνα Αννέτα)

7.     Συγκρότηση της Επιτροπής Ετήσιου Μητρώου Αρρένων, για το έτος 2022 (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

8.     Ορισμός μελών της Επιτροπής διενέργειας δημοπρασίας εκποίησης ή εκμίσθωσης κινητών και ακινήτων για το έτος 2022 (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

9.     Λήψη Απόφασης περί μεταβολών ή μη που έχουν επέλθει από την απογραφή πληθυσμού-κατοικιών έτους 2011 στους οικισμούς του Δήμου Αγράφων (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

10.   Απόφαση δημοτικού συμβουλίου για την εκποίηση δημοτικών οικοπέδων στην ΤΚ Βίνιανης σε άστεγους – άπορους και ορισμός μελών για επιτροπή εκτίμησης ακινήτων ( άρθρο 186 παρ.5 του Ν.3463/06) (Εισηγητής: κ. Δημητρόπουλος Χρήστος)

11.   Αντικατάσταση εκπροσώπου του Δήμου Αγράφων στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (Εισηγητής: κ. Νταλαφούρα Σωτηρία)

12.   Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δήμου Αγράφων κατά της εγκατάστασης πλωτών Φ/Β πάρκων στην περιοχή της λίμνης Κρεμαστών (Εισηγητής: κ. Καρδαμπίκης Αλέξανδρος)

Επισημαίνεται ότι: α) Για τη συμμετοχή σας, στη δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μεικτή συνεδρίαση), του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πρέπει να ενημερώσετε τον Πρόεδρο του ΔΣ, αναφορικά με τον τρόπο συμμετοχής στη συνεδρίαση, δηλαδή διά ζώσης ή μέσω τηλεδιάσκεψης, μέχρι την Τρίτη 8η Μαρτίου με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) από τον προσωπικό σας λογαριασμό προς το email του Δήμου Αγράφων (info@agrafa.gr)  β) Οι συμμετέχοντες κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της συνεδρίασης, οφείλουν να επιδείξουν τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

(Ο τρόπος και το link σύνδεσης θα  αποσταλεί εγκαίρως πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...