Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

ΑΝΙΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Με αφορμή δημοσίευμα: K. ΛΥΡΟΣ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ KAMIA ANAΓKAIOTHTA ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ, ας ασχοληθούμε για λίγο με τον προφέσορα και έχοντα ύφος καρδιναλίου που έρχεται να καπελώσει τους πάντες ως εκφραστής της κοινωνίας του Νομού.

Ο κ. ΛΥΡΟΣ εκφράζεται με περισσό θράσος και από το περίσσευμα μικρόψυχης τακτικής εναντίον της κοινωνίας η πλειοψηφία της οποίας δεν βρίσκεται στο Μεσολόγγι αλλά στο Αγρίνιο θέλω να του πω ευθέως:

 Κύριε Λύρο βρίσκεσαι στην κορυφή του παγόβουνου μιας παθογένειας που μαστίζει τον τόπο μας με μικρόψυχη και τοπικορατσιστική εμπάθεια, πατώντας στα ιερά κόκκαλα των προγόνων μας και δεν συλλογάσαι καλά όταν στοχεύεις να ψοφήσει η γίδα του γείτονα. Δεν μπορείς να εκπροσωπείς παρά μόνο μια μειοψηφία στον αντίποδα της οποίας βρίσκεται ο Δήμαρχος Αγρινίου και όχι μόνο.

Μέχρι πότε σε αυτό τον τόπο θα καταφέρνουν οι μειοψηφίες να επιβάλλονται στις πλειοψηφίες; Το αρχαίο ρητό ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν σας λέει τίποτα; Μέχρι πότε θα υπονομεύετε τα συμφέροντα του Νομού και θα τον καθηλώνετε στην υπανάπτυξη; Αναλογισθήκατε τις ευθύνες σας; Ποιοι είστε εσείς που αμφισβητείτε την απόφαση της ΔΙΣ; Τι ψυχή θα παραδώσετε όταν αποστερείτε σε ένα λαό το δικαίωμα να έχει Ποιμενάρχη για πληρέστερη και προσεκτικότερη διαποίμανση;

 Πέστε μας μια πόλη του μεγέθους του Αγρινίου που δεν έχει έδρα Μητρόπολης. Πάψετε επί τέλους να απεργάζεστε έργο του διαβόλου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...