Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ:Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους του My Market στην οδό Καρπενησιώτη - Όχι στο κλείσιμο-όχι στις απολύσεις

 Όπως έγινε ευρέως γνωστό, η εργοδοσία του ομίλου My Market ανακοίνωσε στους εργαζόμενους το κλείσιμο του καταστήματος στην οδό Αθανασίου Καρπενησιώτη, ενώ έχουν ήδη κοινοποιηθεί απολύσεις σε πάνω από δέκα εργαζόμενους.

Είναι γνωστή η τακτική της μεγαλοεργοδοσίας, ειδικά στον χώρο του εμπορίου, να κλείνει και να συγχωνεύει καταστήματα για να αυξάνει τα κέρδη της, κέρδη που ήδη έχουν απογειωθεί κατά την διάρκεια της πανδημίας και μετά.

Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να παραδοθούν αμαχητί, ούτε να «τσιμπήσουν» στις φρούδες ελπίδες που διακινούν διάφορα «παπαγαλάκια», στις υποσχέσεις για «μεσολαβήσεις», και άλλα πολλά ψέματα από τα οποία έχουμε κυριολεκτικά χορτάσει.

Οι εργαζόμενοι, ειδικά στο εμπόριο, πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να διεκδικήσουν:

-να μην κλείσει το συγκεκριμένο κατάστημα

-καμιά απόλυση

-ανθρώπινες συνθήκες εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς.

Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους και θα στηρίξει κάθε κίνησή τους που θα αποσκοπεί στη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους και των δικαιωμάτων τους.

Καλούμε όλους τους φορείς, τα σωματεία, τους ευρυτάνες και τις ευρυτάνισσες να κάνουν το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...