Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - Για τις ελλείψεις του Γ.Ν Καρπενησίου σε προσωπικό

Η κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου δεν χωράει επικοινωνιακή διαχείριση και ωραιοποίηση. 

Ουσιαστικά, σήμερα, οι δομές υγείας της Ευρυτανίας (όπως και συνολικά το Εθνικό Σύστημα Υγείας) βρίσκονται σε χειρότερη θέση απ’ ότι  δυόμισι χρόνια πριν, πριν δηλαδή το ξέσπασμα της πανδημίας του covid.

Οι ελάχιστες προσλήψεις (στην συντριπτική τους πλειοψηφία επικουρικού προσωπικού) δεν μπορούν να ισοσκελίσουν την μείωση προσωπικού λόγω των συνταξιοδοτήσεων και του απαράδεκτου και αντιεπιστημονικού μέτρου των αναστολών εργασίας. Ακόμα και στην πολυδιαφημισμένη προκήρυξη μόνιμου προσωπικού για το Νοσοκομείο Καρπενησίου προβλέπονται μόνο δύο (2) θέσεις ΤΕ Νοσηλευτών και δύο (2) θέσεις ΔΕ βοηθών Νοσηλευτών.

Οι κυβερνητικοί παράγοντες και τα παπαγαλάκια τους, καλά θα κάνουν να σταματήσουν να πιπιλίζουν την καραμέλα «ότι ζητάμε γιατρούς και δεν έρχονται». Ας αυξήσουν τους μισθούς, ας βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας κι ας μην λένε ψέματα για να καλύψουν την συνειδητή προσπάθεια απαξίωσης του ΕΣΥ για να ολοκληρώσουν την ιδιωτικοποίησή του.

Πρόκειται για διαχρονικό έγκλημα με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων που έρχεται τώρα να ολοκληρώσει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Οι ευρυτάνες και οι ευρυτάνισσες δεν πρέπει να παγιδευτούν σε ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις που μοιράζουν οι κάθε λογής «σωτήρες».

Καλούμε όλο τον λαό της Ευρυτανίας σε αγωνιστική επαγρύπνηση, αφού μόνο η λαϊκή κινητοποίηση μπορεί να αναγκάσει την κυβέρνηση σε έστω και προσωρινά μέτρα βελτίωσης της κατάστασης. Πριν είναι πολύ αργά, να γυρίσουν όλοι οι υγειονομικοί πίσω στις δουλειές τους, να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι, να καλυφθούν όλα τα κενά με μόνιμο προσωπικό.

Το ΚΚΕ, τα μέλη και οι φίλοι του, σε αυτόν τον αγώνα θα είναι για μια ακόμα φορά στην πρώτη γραμμή.

Καρπενήσι, 5-9-22

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...