Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ

 Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη την Πόπη Γιαννιώτη, που έχασε την Τετάρτη 23 Νοέμβρη την άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Αποχαιρετάμε τη μαχόμενη δικηγόρο, την εργαζόμενη γυναίκα, την στοργική μάνα, την ανιδιοτελή φίλη, την αγωνίστρια.

Η Πόπη Γιαννιώτη γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στη Χρύσω Ευρυτανίας. Παρά την ανέχεια και τα σχεδόν ανύπαρκτα μέσα, κατάφερε να περάσει στην Νομική του ΑΠΘ, απ’ όπου και αποφοίτησε λίγα χρόνια αργότερα.

Επέστρεψε στο Καρπενήσι, όπου άσκησε την δικηγορία συνδυάζοντας τον επαγγελματισμό, την ανθρωπιά και την αγωνιστική δράση. Έδωσε μάχες, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ και του κινήματος, για την κατοχύρωση της θέσης της γυναίκας, ανοίγοντας νέους δρόμους ευρύτερα στην Ευρυτανία. Ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα με αστείρευτη ενέργεια, ένα ανήσυχο πνεύμα με έφεση στο διάβασμα και την αναζήτηση.  Ήταν η πρώτη γυναίκα υποψήφια δήμαρχος Καρπενησίου.

Την περίοδο των ανατροπών 1990-1991 στάθηκε απέναντι στην προσπάθεια άλωσης του ΚΚΕ, υπερασπιζόμενη αδιάλλακτα τον επαναστατικό χαρακτήρα του Κόμματος. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων, στο πλευρό της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ, ενώ στις τελευταίες τοπικές εκλογές ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η Κομματική Οργάνωση εύχεται καλό κουράγιο και δύναμη στον  σύζυγό της, σύντροφο Βασίλη Παπαροϊδάμη και στον γιο τους Κώστα.

Καρπενήσι, 27-11-22

Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...