Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή Βασιλόπιτας στο Σύλλογο ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ


Μετά από τρία χρόνια
o Σύλλογος ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ, έκοψε  φέτος την βασιλόπιτα σηματοδοτώντας την επιστροφή του συλλόγου στην κανονικότητα. Αρκετά μέλη και φίλοι του συλλόγου μας παρά τις επιφυλάξεις τους για συναθροίσεις, παίρνοντας τις σχετικές προφυλάξεις παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στο  ξενοδοχείο ΠΑΡΝΩΝ, του αγραφιώτη συμπατριώτη μας Κώστα Αβράμπου,  στο κέντρο της Αθήνας.

Προηγήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Την πίτα ευλόγησε ο Ευρυτάνας -  από το Μοναστηράκι Αγράφων- πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Κολοκώτσιος, εφημέριος στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Ιλίου Αττικής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο αντιδήμαρχος  Αθλητισμού και Διαχείρισης Περιβάλλοντος κ. Ιωάννης Σβερώνης, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημόνων κ. Φώτιος Κουλαρμάνης και ο Β’ αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Κουτρουμάνος, ο πρόεδρος της Πανευρυτανικής κ. Δημήτριος Δέπος, ο αντιπρόεδρος της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ κ. Κώστας Αβράμπος, η υποψήφια Βουλευτής Ευρυτανίας κ.Θωμαΐς Οικονόμου, ο π. περιφερειακός σύμβουλος κ. Λάμπρος Τσιτσάνης και  η εκδότης της εφημερίδας Η Ζωή στο Βύρωνα, Καισαριανή και Υμηττό κ. Ελένη  Ζαγανιάρη.

Ακολούθησε η βράβευση πρωτοετών φοιτητών με καταγωγή από τα χωριά μας για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                   H Γραμματέας

Χρήστος Γιαννακόπουλος                                                              Ελένη Χολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...