Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΣΑ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑ!

 Το κακοστημένο σόου των παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας στο Υπουργείο Μεταφορών ξεπέρασε κάθε όριο κοροϊδίας και εξαπάτησης.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και οι ντόπιοι εκπρόσωποί της παίζουν με τον πόνο των κατοίκων της Ευρυτανίας που αγωνιούν για την άρση του αποκλεισμού του νομού. Μη μπορώντας να δικαιολογήσουν το γεγονός ότι τίποτα δεν έγινε από τις προηγούμενες εκλογές για τον δρόμο Λαμία-Καρπενήσι παρά την πρωθυπουργική δέσμευση, εφηύραν εν μια νυκτί «προκήρυξη» μελέτης για το κομμάτι Μακρακώμη-Σήραγγα χωρίς καν να αναφέρουν που θα βρεθούν τα χρήματα. Κι όλο αυτό υπό την υψηλή εποπτεία και διαμεσολάβηση του Δημάρχου Αθηναίων που αφού θριάμβευσε με τον Μεγάλο Περίπατο καταδέχτηκε να ασχοληθεί και με τα προβλήματα των ευρυτάνων.

Το μέγεθος της παραπλάνησης είναι τέτοιο και το θράσος τόσο μεγάλο που «προκηρύσσεται» μελέτη χωρίς να έχει προηγηθεί προμελέτη και εξαγγέλλεται προϋπολογισμός 200 εκ ευρώ, χωρίς κανένα στοιχείο. Πρόκειται προφανώς για εγκεφαλική σύλληψη, μάλλον μεταγενέστερη της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη στη Λαμία, γιατί εκεί η μόνη αναφορά  ήταν η ελπίδα κάπου, κάπως, κάποτε να βρεθούν λεφτά για να γίνει το έργο.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ και οι τοπικοί της παράγοντες είναι αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου για την ανέχεια, για την ακρίβεια, για το χτύπημα των δικαιωμάτων στην Υγεία και στην Παιδεία. Οργή για την πολιτική που  γιγαντώνει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος του δικαιώματος του λαού στην αξιοπρεπή ζωή. Τέλος, οργή για όσους τόσα χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν για τις «μεγάλες επιτυχίες» τους, την ώρα που η Ευρυτανία ερημώνει…

Το σύνθημα «Τα κέρδη τους-οι ζωές μας» που δόνησε όλη τη χώρα μετά την κρατική δολοφονία στα Τέμπη τρομοκρατεί αυτούς που κυβερνούν αλλά και όσους (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και τα συμπληρώματά τους) κυβέρνησαν τη χώρα.

Την οργή δεν την καταλαγιάζουν οι κούφιες υποσχέσεις, οι δίμηνες ή τετράμηνες προσλήψεις-ομηρία, τα διάφορα «κουπόνια» και «καλάθια», η εργοδοτική τρομοκρατία, τα στημένα σόου και οι θριαμβολογίες για το τίποτα.

Ας αφήσουν λοιπόν τα προεκλογικά καραγκιοζιλίκια γιατί δεν μπορούν να κοροϊδέψουν πια κανένα.

Η οργή των νέων, των εργαζομένων, των ανέργων που πλημμύρισε τους δρόμους ΚΑΙ του Καρπενησίου το προηγούμενο διάστημα, θα βρει τον δρόμο της και για την κάλπη με την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, για να δυναμώσουν οι αγώνες, για να νικήσει ο λαός!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...