Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΕΔΡΙΩΤΩΝ - Επανατοποθέτηση και αποκατάσταση ιστορικής αλήθειας

Στο από 29-3-2023 έγγραφό μας προς τους κ.κ. Δήμαρχο Αγράφων, Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Πρόεδρο της Τ.Κ. Κέδρων και την «Πανευρυτανική Ένωση», με θέμα: «50 χρόνια μετά η ιστορία επαναλαμβάνεται», εκ παραδρομής αναφέρεται «Αρχές μεταπολίτευσης …..», αντί του ορθού «Λίγο πριν την μεταπολίτευση….», όπως σωστά και τεκμηριωμένα επισημαίνει ο φίλος και συγχωριανός μας Στέλιος Δημητρόπουλος, όμως ουδεμία σκοπιμότητα υπήρχε, καθόσον ούτε αναφέρεται, ούτε φωτογραφίζεται ο συγκεκριμένος βουλευτής.

            Τα λάθη είναι ανθρώπινα και η αναγνώρισή τους γενναιότητα, οφείλουμε να τα παραδεχόμαστε και να τα επιδιορθώνουμε. Όμως είτε λίγο πριν ή λίγο μετά την μεταπολίτευση, είτε σήμερα, ο σκοπός μας είναι να προστατέψουμε τον τόπο μας, το χωριό μας και να διαμαρτυρηθούμε για την αλλοίωση των συνόρων μας.Kαί εάν το ιστορικό ατόπημα έγινε σε συνθήκες ολοκληρωτικού καθεστώτος [εφταετία] με αδυναμία αντίδρασης, σε σημερινές συνθήκες δημοκρατίας η αποσιώπιση και η αδιαφορία για τέτοια γεγονότα όπως το νύν είναι έγκλημα.

            Ευχαριστούμε για τη σωστή υπόδειξη. Τέτοιου είδους τεκμηριωμένα σχόλια είναι πάντα ευπρόσδεκτα και προωθούν τον πολιτισμό και τη δημοκρατία.

(Θα ακολουθήσει και η ορθή επανάληψη του εγγράφου προς τους Αποδέκτες)

Υ.Γ Το παραπάνω κείμενο αντανακλά προσωπική άποψη του συντάκτη

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Κωνσταντίνος Παπαντζίμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...