Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - Εν έτει 2023 δημότης Καρπενησίου υποφέρει χωρίς νερό δυο χρόνια! Ακραίο παράδειγμα εκδικητικότητας και αναλγησίας της δημοτικής αρχής!

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ 

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το μαρτύριο που τραβάει δημότης Καρπενησίου εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια αφού η δημοτική αρχή με τρόπο απαράδεκτο και απάνθρωπο του στερεί την πρόσβαση στο πιο ζωτικό κοινωνικό αγαθό: το νερό.

Ο συνδημότης μας, εργαζόμενος στον Δήμο Καρπενησίου, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων των ΟΤΑ Α΄ βαθμού Ευρυτανίας εκείνη την περίοδο, κατέθεσε πριν δύο χρόνια αίτηση για παροχή νερού.

Η αρμόδια υπηρεσ
ία του Δήμου Καρπενησίου, ενέκρινε το αίτημα, και μάλιστα ο δημότης πλήρωσε τα τέλη σύνδεσης.

Εκεί όμως ξεκινάει το μαρτύριό του. Το δημοτικό συμβούλιο Καρπενησίου, στις 16-2-2022,  με ψήφους της παράταξης του Δημάρχου, ανατρέπει την απόφαση της υπηρεσίας και αποφασίζει να δώσει στον δημότη νερό από το Μουζίλο κάτι που προϋποθέτει ολόκληρο έργο αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Είναι περιττό να προσθέσουμε ότι ο εν λόγω δημότης αδυνατεί να δαπανήσει 15-20.000 ευρώ για να φέρει νερό, κάτι που η δημοτική αρχή γνωρίζει. Μάλιστα, το ομολόγησε δημόσια και υποσχέθηκε να φέρει το νερό η ίδια.

Δυο χρόνια μετά τίποτα δεν έχει συμβεί. Παρά τις απανωτές διαμαρτυρίες της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ, τις υποσχέσεις του Δημάρχου, την εισαγγελική διερεύνηση, ο συνδημότης μας παραμένει χωρίς νερό, διψασμένος και εξαθλιωμένος με κλονισμένη υγεία. Ο συνδημότης μας πέρασε έναν χειμώνα, χειρουργημένος χωρίς νερό. Και αυτό το γνώριζε η Δημοτική Αρχή. Κι όλα αυτά εν έτει 2023! Σε ένα Δήμο Καρπενησίου που δήθεν «αξίζει να ζεις», σε μια Ελλάδα που δήθεν «δεν αφήνει κανένα πίσω».

Φαίνεται όμως ότι στο Καρπενήσι αξίζει να ζεις αν σκύβεις το κεφάλι, αν φροντίζεις να είσαι αρεστός, αν πηγαίνεις με τα νερά του συστήματος εξουσίας. Αλλιώς, στον Καιάδα!

Αυτό απαντάει στο γιατί ο συνδημότης μας τραβάει αυτά που τραβάει: γιατί ήταν Πρόεδρος του Σωματείου με πρωτοπόρα δράση, γιατί είναι μέλος του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, γιατί είναι κομμουνιστής. Γι΄αυτό στοχοποιήθηκε, γι’ αυτό και παραμένει στοχοποιημένος.

Στο πρόσωπό του, στοχοποιείται κάθε έντιμος άνθρωπος που δεν σκύβει το κεφάλι. Η ακραία αναλγησία απέναντι στον συνδημότη μας, θέλουν να αποτελέσει φόβητρο για όλους. Άλλωστε δεν είναι ο μόνος που τραβάει τα πάνδεινα. Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται γιατί δεν πάνε με τα νερά του τοπικού συστήματος εξουσίας της ΝΔ.

Αυτό το απόστημα πρέπει να σπάσει. Το ΚΚΕ θα το πάει μέχρι τέλους! Με παραστάσεις διαμαρτυρίας, με συγκεντρώσεις, με ερωτήσεις στη Βουλή θα το παλέψουμε μέχρι τέλους!

Για να μη μείνει κανένας μόνος του. Ούτε αυτός που δεν έχει νερό να πιεί, ούτε ο κτηνοτρόφος που εκδιώκεται από τα βοσκοτόπια του για να μπουν φωτοβολταϊκά, κανένας μόνος του.

Καλούμε τους μαζικούς φορείς της περιοχής, όλο το λαό να δείξουν τη συμπαράστασή τους στον στοχοποιημένο συνδημότη μας και να απαιτήσουν τώρα να πάρει νερό και αυτός και όποιος άλλος το δικαιούται.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΖΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...