Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΕΔΡΙΩΤΩΝ – ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ



Με ξεχωριστή δυναμική και με μπροστάρη έναν άνθρωπο της θυσίας και της προσφοράς στην γενέθλια γη του, τον ακούραστο Παιδίατρο Κωνσταντίνο Παπαντζίμα και τους συνεργάτες στο Διοικητικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος των Απανταχού Κεδριωτών Ευρυτανίας, συνεχίζει το σπουδαίο έργο του, υπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους όπου γης συγχωριανούς των στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.




Έργα σημαντικά και ουσιαστικά, σε κάθε σημείο του χωριού έχουν αλλάξει την εικόνα του, δημιουργώντας έτσι τις καλύτερες προϋποθέσεις, το όμορφο αυτό χωριό που βρίσκεται στην ακριά του Δήμου Αγράφων, να γίνει ακόμη ομορφότερο.

Αξίζουν πολλά μπράβο στον Γιατρό και στα Μέλη του Δ.Σ., που πασχίζουν, χωρίς να έχουν τις περισσότερες φορές την συμπαράσταση που θα έπρεπε, από τους αρμόδιους φορείς.

Οι παρεμβάσεις και οι κατασκευές που ήδη έγιναν όπως η πλατεία Θεοδωράκη, τα πλακόστρωτα, τα γιοφύρια, οι παιδική χαρά, το γήπεδο και τόσα άλλα, χωρίς την φροντίδα και την έγνοια του Γιατρού και των συνεργατών του, δεν θα είχαν γίνει ποτέ.

Τέτοιους ανθρώπους που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τα χωριά τους, επιβάλλεται η Τ.Α. του πρώτου αλλά και του Δευτέρου βαθμού να τους στηρίζουν και να στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά τους. Γιατρέ κράτα γερά σε χρειαζόμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...