Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Της Γραφίδος - Ο απαράδεκτος, οι απαράδεκτοι, λίαν απαράδεκτη .... η απόφαση του Δ.Σ. Καρπενησίου

Πληροφορήθηκα ότι σκληρή επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής Καρπενησίου, εξαπέλυσε η Πανευρυτανική Ένωση, μετά την υπ. Αριθμ. 6/31-5-2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου, να μην επιχορηγηθεί η Ένωση για την έκδοση Πρακτικών από Συνέδρια και Ημερίδες, όπου συνδιοργανωτής ήταν και ο Δήμος Καρπενησίου.

Μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη η Ένωση μετά τη συνεδρίασή του Διοικητικού της Συμβουλίου στις  31 Μαΐου 2016, χαρακτηρίζει ως λίαν  απαράδεκτη την απόφαση του Δ.Σ. Καρπενησίου τονίζοντας σε επιστολή της προς τον Δήμο με έμφαση «ότι η Πανευρυτανική Ένωση  έχοντας ως όπλο της τις πολύπλευρες δραστηριότητές της και το πλούσιο εκδοτικό έργο της – συμβολή στην τοπική μας ιστορία – όσο κανένα άλλο Σωματείο στην Περιφέρειά μας, αφενός και  αφετέρου την αναγνώριση του έργου της αυτού από επιφανείς συμπατριώτες μας – χορηγούς θα συνεχίσει την πορεία της, παρότι δεν έχει την παραμικρή, έστω και ηθική,  στήριξη της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης».
Τέλος, στην ίδια επιστολή της η Π.Ε. εκφράζει την λύπη μας ακόμη και για το γεγονός ότι σε σειρά επιστολών της δεν έτυχε ουδεμιάς απαντήσεως από την πλευρά του Δήμου Καρπενησίου.
Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο είχε δεσμευτεί ο Μπακογιάννης για το συγκεκριμένο θέμα, ξέρω όμως καλά ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και για τους Δήμους, που δύσκολα τα βγάζουν πέρα. Από την άλλη θα πρέπει να καταλάβουν άπαντες ότι οι ρόλοι του κάθε φορέα θα πρέπει να είναι διακριτοί και κυρίως ωφέλιμοι για τον τόπο μας γενικότερα …
Το να χαρακτηρίζεις μια απόφαση ενός Δήμου ως απαράδεκτη είναι εύκολο στην έκφραση και στην πράξη, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πείσεις ότι η απόφαση αυτή μπορεί να είναι και άδικη…  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...