Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ στο Π.Σ. της Δευτέρας 5/12/16 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κλιμακώνονται η τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα, που εκφράζουν τις γνωστές και πάγιες επιδιώξεις της τουρκικής αστικής τάξης, στο φόντο και των πολύ μεγάλων ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή ανάμεσα σε ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ και Ρωσία. 


Πρόκειται για ανταγωνισμούς στους οποίους η Ελλάδα, για λογαριασμό της αστικής τάξης, συμμετέχει ως μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ επιδιώκοντας ακόμα πιο ενεργό συμβολή. 

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσονται και οι εξελίξεις στο Κυπριακό με την επίσπευση των διαδικασιών διαμόρφωσης ενός νέου διχοτομικού σχεδίου.

Οφείλουμε να επαγρυπνούμε…..

***********************
Ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να εμφανιστεί ότι «διαπραγματεύεται σκληρά» στα Εργασιακά προς όφελος των εργαζομένων και καλλιεργεί αυταπάτες αναμονής, μια σειρά από στοιχεία δείχνουν το αντίθετο.
Η πρώτη νομοθετική πράξη της νέας υπουργού Εργασίας είναι η παραπέρα απελευθέρωση των δουλεμπορικών «Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας».
Την ίδια στιγμή, δηλώσεις στελεχών της ΕΕ σε σχέση με τη διαπραγμάτευση για τα Εργασιακά επιβεβαιώνουν την προσήλωσή τους στην ενίσχυση της «εργασιακής ευελιξίας», που σημαίνει πλήρες χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων.
Αναδεικνύεται πως οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης δείχνουν το τι σημαίνει «βέλτιστες πρακτικές της ΕΕ». 
Το ΠΑΜΕ, επίσης, καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν θέση για την απαράδεκτη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, να ενημερώσουν τους εργαζόμενους και τους ανέργους σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς, μπροστά και στην προετοιμασία της πανεργατικής απεργίας στις 8 Δεκέμβρη.
5-12-2016
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...