Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ο Ευρυτάνας ιερέας κομάντο των ειδικών δυνάμεων

Ένας στρατιωτικός ιερέας διαφορετικός από τους άλλους είναι o εκ Καρπενησίου καταγόμενος Ταγματάρχης Ευάγγελος Λιάπης, καθώς όταν δεν ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα, βγάζει τα ιερατικά άμφια, φορά τη στολή των Ειδικών Δυνάμεων και πραγματοποιεί πτώσεις ως μάχιμος αλεξιπτωτιστής, των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς.


AdTech Ad
Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και στην εκπομπή "Με Αρετή και Τόλμη" είπε: "Θεωρώ ότι με το να συμμετέχω στις δραστηριότητες των μονάδων των ειδικών δυνάμεων, ως ενεργός αλεξιπτωτιστής και ως ιερέας πετυχαίνω το σκοπό για τον οποίο έχω κληθεί να υπηρετήσω, την εκκλησία και την πατρίδα".
Στη μονάδα των αλεξιπτωτιστών όλοι έχουν ένα καλό λόγο για τον πατέρα Ευάγγελο, τονίζοντας ότι τους εμψυχώνει και τους δίνει δύναμη στο να πραγματοποιούν μαζί τα ειδικά άλματα από τα 1200 πόδια ύψος.
Ο π. Ευάγγελος Λιάπης, είναι Θεολόγος, έγγαμος κληρικός, γιος του π. Ιωάννου Λιάπη, που υπηρετεί στον Προφήτη Ηλία στην Μητρόπολη Καρπενησίου. Επίσης κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου είναι και ο αδελφός του π. Κων/νος Λιάπης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Καρπενησίου. 
  http://news247.gr/eidiseis/amyna/o-iereas-komanto-twn-eidikwn-dynamewn.4617376.html?utm_source=Contra&utm_medium=epiloges_home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...