Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ - Πολιτιστικός Αύγουστος 2017

Με γέλια, χαρούμενες φωνές και ευτυχισμένα πρόσωπα γέμισαν αυτές τις μέρες οι πλατείες των χωριών που παρουσιάστηκαν οι θεατρικές παραστάσεις και το θέατρο σκιών, στα πλαίσια του πολιτιστικού Αυγούστου που διοργάνωσε ο Δήμος Αγράφων.



Έξι θεατρικές παραστάσεις με τίτλο «Του χωριού το Κοινοβούλιο» από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας παρουσιάστηκαν στα χωριά Ραπτόπουλο, Γρανίτσα, Βαλαώρα, Φραγκίστα, Κερασοχώρι και Άγραφα, σκορπώντας γέλιο σε όσους την παρακολούθησαν. 
Το θέατρο σκιών «Ο Άγιος Γεώργιος» παρουσίασε μέχρι σήμερα τέσσερις παραστάσεις με θέμα «Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος» στα χωριά Κέδρα, Βούλπη, Δάφνη και Τροβάτο και την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 στην Ανατολική Φραγκίστα στις 9.00 μ.μ.
Τόσο η θεατρική παράσταση όσο και το θέατρο σκιών άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους την παρακολούθησαν, ενώ ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Δημήτρης Ρήτα και την ομάδα του και στον κ. Δημήτρη Καραμαγκιόλα αντίστοιχα για την άριστη συνεργασία που είχαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...