Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο Σύλλογος ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. - Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Με την παρουσία αρκετών μελών και φίλων του Συλλόγου ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:30 το μεσημέρι σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΗΝΙΟΧΟΣ στην Ομόνοια.
Είχε προηγηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση. Την πίτα ευλόγησε ο Ευρυτάνας παπά Δημήτρης Σκόνδρας, εφημέριος στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Παγκρατίου. Μετά την κοπή της πίτας απονεμήθηκαν  τιμητικές πλακέτες  στον Κωνσταντίνο Δημητρίου Ασημάκη για τις δωρεές του στο χωριό του τα Ψιανά και στον Ηλία Σπυρίδωνος Παπαδόπουλο για τις δωρεές του στο χωριό του Βύθισμα. Ακολούθησε η επίδοση επαίνων  σε πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές με καταγωγή από τα χωριά μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λάμπρος Τσιτσάνης, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Ροσκάς κ. Λεωνίδας Μυζήθρας, ο πρόεδρος της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημόνων κ. Φώτιος Κουλαρμάνης και τα μέλη κ.κ. Απόστολος Αβράμπος και Χρήστος Κουτρομάνος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Πανευρυτανικής Ένωσης κ.κ. Αθανάσιος Σταμάτης και Δημήτριος Δέπος αντίστοιχα, η πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Ευρυτανίας κ. Ελένη Ζαγανιάρη, ο π. αντιπρόεδρος και ο π. Γενικός Γραμματέας του Μουσειακού Λαογραφικού Κέντρου Ευρυτανίας ο ΕΥΡΥΤΟΣ κ. Δημήτριος Φαλλής και Νικόλαος Καρλιάμπας αντίστοιχα, ενώ μήνυμα με ευχές έστειλε ο βουλευτής υπολοίπου Αττικής της Ν.Δ. κ. Αθανάσιος Μπούρας.

Οι δύο τυχεροί της πίτας πήραν από ένα καλάθι με Ευρυτανικά προϊόντα προσφορά του γνωστού Ευρυτάνα μαθηματικού καθηγητή του ΕΜΠ και προέδρου του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσειακού Κέντρου Ευρυτανίας Ο ΕΥΡΥΤΟΣ  κ. Ηλία Ντζιώρα και της εφημερίδας Ευρυτανίας.

 Το Δ.Σ. Συλλόγου ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ

Συγκροτήθηκε  σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας που εκλέχθηκε στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Κυριακής 21/1/2018.
Η σύνθεση είναι:

Πρόεδρος: Γιαννακόπουλος Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Μπούρας Νίκος
 Γραμματέας: Ράπτης Αθανάσιος
Ταμίας: Γιαννακόπουλος Αλέκος
Μέλη: Αντωνόπουλος Θεόδωρος, Κατής Σταύρος, Παναγιωτόπουλος Κώστας, Μαλλής Κωστας, Χολή Ελένη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γραμματέας
                                                                       
Χρήστος  Γιαννακόπουλος                                                   Αθανάσιος Ράπτης

Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...