Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Tα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Περιφέρεια Στερεάς για τις επόμενες εκλογές - Σίγουρος υποψήφιος στην Ευρυτανία ο Κώστας Κοντογεώργος με πιθανότερη συνυποψήφια την γιατρό και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Θωμαΐδα Οικονόμου. «Παίζει» και η Σοφία Ζαχαράκη.

Πρόσωπα γνωστά , από τους χώρους του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας, τεχνοκράτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών ομάδων «παίζουν» για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι οι μόνοι που έχουν επισήμως το χρίσμα αυτήν τη στιγμή είναι οι εν ενεργεία βουλευτές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το «νέο αίμα» θα καταλάβει σημαντικό χώρο στις λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών.  
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  
 Στην Ευρυτανία Κοντογεώργος - Οικονόμου

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, o νυν βουλευτής Κωνσταντίνος Κοντογεώργος έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Από το Μητρώο Στελεχών φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Θωμαΐδα Οικονόμου, γιατρό και διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην πλαστική χειρουργική. Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου, Σοφία Ζαχαράκη, μέχρι νεωτέρας κρατά κλειστά τα χαρτιά της.  
Βοιωτία
Ο εν ενεργεία βουλευτής Ανδρέας Κουτσούμπας, η δικηγόρος Σωσώ Μανάρα και ο προερχόμενος από το Μητρώο Στελεχών Δημήτρης Σύρμος θα μπουν στη μάχη του σταυρού, ενώ ερώτημα αποτελεί η απόφαση του πρώην βουλευτή Μιχάλη Γιαννάκη. Σίγουρη είναι, επίσης, η... ολική επαναφορά του πρώην βουλευτή Γιάννη Καράμπελα.  
Εύβοια
Και πάλι υποψήφιος θα είναι ο νυν βουλευτής Σίμος Κεδίκογλου, όπως και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος. Επίσης, αξιοσημείωτη δυναμική φαίνεται να αναπτύσσει η υποψηφιότητα του νεαρού Νίκου Λυσιγάκη, μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και υποψήφιου διδάκτορα Διεθνών Σχέσεων, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με το περιβάλλον Μητσοτάκη. Υποψήφια θα είναι εκ νέου η Τζοβάνα Γκώγκου και από το Μητρώο Στελεχών φαίνεται ότι θα υπάρξουν τρία νέα πρόσωπα στην περιοχή. Πρόκειται για τον Γιάννη Μανώλη, program manager στην ΕΕΕ της UNESCO, τον Κωνσταντίνο Ντούνα, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, και τον Μανώλη Τσαλαμανιό, υπεύθυνο της Μονάδας Ψυχικής Υγείας Εφήβων στο Ασκληπιείο Βούλας.  
Φωκίδα
 Στη μονοεδρική της Φωκίδας έχουν αρχίσει να κινούνται ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Μπούγας και το στέλεχος της Ν.Δ. Αθως Φαρδέλος, ενώ σίγουρη θεωρείται η θέση στο ψηφοδέλτιο για τον Κωνσταντίνο Χαλιορή, οικονομολόγο, που διατηρεί στενές σχέσεις με το περιβάλλον Μητσοτάκη. Επίσης, ερώτημα αποτελεί η συμμετοχή της πρώην βουλευτού Ασπασίας Μανδρέκα, καθώς και του πρώην υποδιοικητή του ΙΚΑ Κώστα Παπαθανασίου.  
Φθιώτιδα

Στο ψηφοδέλτιο της Φθιώτιδας, εκτός από τον ισχυρό του νομού και νυν βουλευτή Χρήστο Σταϊκούρα, θα συμμετάσχει ο πρώην ΟΝΝΕΔίτης και οικονομολόγος Τόλης Παπαποστόλου, ενώ παίζουν τα ονόματα του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Κ.Ο. της Ν.Δ., Σπύρου Καπράλου, καθώς και του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Γιάννη Οικονόμου. Εχει παίξει και το όνομα του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου, χωρίς, ωστόσο, να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Εκ νέου υποψήφια θα είναι η πρώην βουλευτής Ελενα Μακρή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...