Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ


*Πραγματοποιήθηκε προ ημερών και η περιβόητη συνάντηση της ομάδας Β΄, που αναζητεί αρχηγό για την διεκδίκηση του θρόνου στα Άγραφα. Όπως μου είπε καλός φίλος που είδε … όλως τυχαίως, τα πρόσωπα που συναντήθηκαν στο Χαλκιόπουλο, η καθοδηγούμενη κίνηση δεν άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον «αρχηγό», καθότι δεν μετείχαν της συσκέψεως όσοι περίμενε.
Η συζήτηση κράτησε κάμποση ώρα και κάποιων οι τοποθετήσεις ήταν δυναμικές. Ωστόσο η τελική απόφαση δεν ήταν και ότι καλύτερο γιατί το πρόσωπο που επιλέγει να ηγηθεί της προσπάθειας στην πρώτη αυτή συνάντηση, έχει αρνητικό παρελθόν και το θέμα ίσως να ξανασυζητηθεί, αφού εξεταστούν οι πρώτες αντιδράσεις. Ο μικρός, παρότι τον πήγαν εκεί για να τον βάλουν μπροστά, φαίνεται ως αλλαγή αν κάτι στραβώσει.

*Στη 2η συνάντηση και με άλλα πρόσωπα να μετέχουν της συσκέψεως, προέκυψε νέα πρόταση στο πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας, χωρίς να κλειδώσει όμως κάτι σίγουρο. Και στο νέο, νεαρό προτεινόμενο πρόσωπο, του έδωσαν διορία για να ζυγίσει την κατάσταση και να δει αν είναι αποδεκτός. Μέχρι στιγμής, λίγες μέρες μετά, παρότι έχει κάνει αρκετές συναντήσεις και μάλιστα χωρίς τον «φύλακα» του, δεν είδε φως και μάλιστα αληθινόν.

*Όσον αφορά τον συνονόματο του Πρωθυπουργού μας και επίδοξο διεκδικητή του θρόνου των Αγράφων,  τον βλέπουμε τελευταία να βρίσκεται σε στάση αναμονής, παίζοντας μπάλα στο κέντρο, καθότι κατάλαβε πως οι πολλές «τρίπλες» δεν ωφελούν, γιατί στις περισσότερες φορές, από τις πολλές «τρίπλες» … χάνεται η μπάλα….

*Μας έφυγε ο Πρίγκιψ και πάει λέει στην Αθήνα, στην πόλη της καρδιάς του, εκεί που ζει η φαμίλια του. Τι να κάνει ο άνθρωπος ακολουθεί τους χτύπους της καρδιάς του, στους οποίους δεν μπορεί να αντισταθεί όπως φαίνεται. Τώρα και με βάση το πρόσφατο παρελθόν, πόσο θα μείνει και στην Αθήνα, είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τους ειδικούς αναλυτές. Για να δούμε μετά την Αθήνα τι;  
*Το να λες ότι διαχειρίζεσαι ένα blog, για να ενημερώνεις τον κόσμο για τα τεκταινόμενα στον τόπο σου είναι καλό. Το να γράφεις όμως σε αυτό ανακρίβειες είναι γελοίο και άτιμο όταν αναφέρεσαι μάλιστα και σε πρόσωπα του δημόσιου βίου.  Ο λόγος για ένα τέτοιο blog, του οποίου ο διαχειριστής πέραν του ότι είναι αμόρφωτος και δεν καταλαβαίνει τι γράφει και πώς να ερμηνεύσει ένα έγγραφο, τον είδαμε σε πρόσφατη ανάρτησή σου να βγάζει εμπάθεια και κακία, που ξεχειλίζει. Κρίμα. Ωστόσο θα πρέπει να υπάρχουν απαντήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις από τον κάθε θιγόμενο, γιατί οι συκοφαντίες και οι συκοφάντες χρήζουν πάντα τιμωρίας, εκτός και αν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...