Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Κατηχητικού Σχολείου και του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης Κρέντης





Την Αγιοβασιλόπιτα του κατηχητικού σχολείου και του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ενορίας Κρέντης του Δήμου Αγράφων, ευλόγησε χθες το απόγευμα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. κ. Γεώργιος.










Ο επιχώριος Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, που έφτασε γύρω στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό π. Ιλαρίωνα Λιάσκο, έτυχε θερμής υποδοχής από τον εφημέριο του χωριού, τον Αντιδήμαρχο Αγράφων Απόστολο Μάκκα, και φυσικά από τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου και των άλλων Τμημάτων και από τους γονείς τους.
Στη συνέχεια  τελέσθηκε η ακολουθία της Ευλογίας της Βασιλόπιτας. Ο Σεβαμιώτατος στην ομιλία του συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς που συμμετέχουν στις δραστηριότητες της τοπικής Εκκλησίας στηρίζοντας το έργο του ιερέα τους, ευχόμενος σε  όλους να είναι το νέο έτος ευλογημένο και καρποφόρο πνευματικά.  
Λαμβάνοντας τον λόγο ο εφημέριος π. Ευάγγελος Φεγγούλης, εξέφρασε τις υικές ευχαριστίες του στον Ποιμενάρχη του, που βρέθηκε κοντά στα παιδιά και στους γονείς της Ενορίας του, που τόσο τον αγαπούν, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και αναφέρθηκε στις πολλαπλές δράσεις του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ενορίας Κρέντης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην πιλοτική και πολύ πετυχημένη μέχρι τώρα λειτουργία και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, ενός νέου Τμήματος που έχει προστεθεί στα υπάρχοντα που λειτουργούν τα τελευταία χρόνια στο Εργαστήρι της Ενορίας. ΕΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...