Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ


*Νέα εποχή στην διακυβέρνηση του Δήμου Αγράφων, με τον Αλέξη Καρδαμπίκη στην ηγεσία για τα επόμενα 4 χρόνια. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει η νέα Δημοτική Αρχή και καλή συνεργασία με όλους για το καλό του τόπου μας. Το έργο της προηγούμενης Δ.Α. θα πρέπει να έχει συνέχεια, με έργα και παρεμβάσεις προς όφελος του Αγραφιώτικου λαού. Εμείς θα είμαστε εδώ και από αρχές Σεπτέμβρη η ανανεωμένη συντακτική ομάδα του ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ, θα σας κρατά έγκαιρα και έγκυρα ενήμερους για τα δρώμενα στον τόπο μας.

*Όσον αφορά τα πρόσωπα, στη Διοίκηση του Δήμου, η Κρέντη μάλλον θα έχει και πάλι Αντιδήμαρχο Μάκκα. Θέσεις Αντιδημάρχων θα λάβουν η Χρύσα Σουλιώτη, ο Ζαχαράκης, ο Νιάφας, ενώ θα έχουμε και κάποιες εκπλήξεις….
*Νέο ξεκίνημα και για την Περιφέρεια με τον κ. Σπανό να είναι έτοιμος να οδηγήσει τη Στερεά σε στέρεα μονοπάτια ανάπτυξης και προοπτικής. Τόσο σε αυτό όσο και στον δικό μας, τον Άρη Τασιό, ευχόμεθα κάθε επιτυχία.
*Στο Δήμο Καρπενησίου ο Νίκος Σουλιώτης θα συνεχίσει το έργο του με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής. Ωστόσο οι δοκιμασμένοι και έμπειροι θα επιφορτιστούν και πάλι ρόλους γνωστούς που επιτέλεσαν με επιτυχία.
*Πολλές γκρίνιες ακούγονται τελευταία για κάποια εκκλ. ζητήματα στον τόπο μας, που αφορούν κυρίως συμπεριφορές προσώπων. Καλόν είναι να μην συμβαίνουν και αν όμως προκύπτουν, είναι ορθό και σοφό να σταματούν με σύνεση και αγάπη, για το καλό όλων.
*Λυπηρό το φαινόμενο να διαβάζεις στα περιβόητα μέσα μαζικής δικτύωσης, «τοποθετήσεις», κάποιων τάχα «ευεργετών» του τόπου, ενάντια στον Βουλευτή του Νομού μας, που μόνο σκανδαλίζουν για την ανακρίβειά τους. Είναι κρίμα να μη σεβόμαστε τους θεσμούς και την ετυμηγορία του ευρυτανικού λαού.  Όταν έχουμε κάτι να πούμε σε κάποιον θεσμικό παράγοντα και μάλιστα σε αυτόν που εκπροσωπεί τον ευρυτανικό λαό στο ελληνικό κοινοβούλιο υπάρχουν και άλλοι πιο ενδεδειγμένοι τρόποι να το κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...