Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΙΕΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ



Την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια επίσκεψη αγάπης, μετά την έναρξη των μαθημάτων, στους μαθητές και στις μαθήτριες των Σχολείων της Ευρυτανίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, ο υπεύθυνος του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου, της Ιεράς Μητροπόλεως Καρπενησίου, Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Πλατής.

Η πρώτη επίσκεψη του υπευθύνου του Φιλόπτωχου, που συνοδεύονταν από τον Αρχιερατικό Επίτροπο της περιοχής π. Ευάγγελο Φεγγούλη και την αρμόδια Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Χρύσα Σουλιώτη, πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Κερασοχωρίου, όπου τους υποδέχτηκαν με θέρμη, η Δ/ντρια κ. Σούτα, οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά.


Ο π. Ευάγγελος Πλατής, συνεπικουρούμενος από την πρεσβυτέρα του Κρυσταλλία, μοίρασε σχολικά είδη στις μαθήτριες και στους μαθητές ευχόμενος σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, μεταφέροντας ταυτόχρονα και τις πατρικές ευχές του Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου.
Ακολούθησαν οι διανομές σχολικών ειδών στα Σχολεία της Κρέντης, της Παλαιοκατούνας και της Φραγκίστας, με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την Ιερά Μητρόπολη για την ευλογία που έλαβαν και τον π. Ευάγγελο Πλατή, που επιτελεί σπουδαίο έργο στην Μητρόπολή μας, να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από διακονία αυτή, που πάνω απ΄ όλα είναι έκφραση αγάπης, της μάνας εκκλησίας προς τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...