Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ - ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΟ…… ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Οι έχοντες και οι μη έχοντες  συμπτώματα κορονοϊού, οφείλουμε να μείνουμε όλοι στα σπίτια μας. Όσοι δεν μένουν μέσα, συνεισφέρουν  στην εξάπλωση του ιού, συνεισφέρουν στην πιθανή εξόντωση άλλων συνανθρώπων μας, ίσως τους γονείς τους, ίσως τους παππούδες τους.
Οι ίδιοι δε, αυξάνουν τις πιθανότητες του δικού τους θανάτου και πολύ περισσότερο τις πιθανότητες ταλαιπωρίας τους από αυτόν τον δολοφονικό ιό.
Η εξάπλωση του κορονοϊού εκδηλώνει μια ύπουλη αυξητική επιθετικότητα. Αρχίζει με 1 κρούσμα. Μετά από δύο-τρεις μέρες τα κρούσματα γίνονται 2. Μετά από άλλες δύο-τρεις μέρες γίνονται 4.   Σε δύο βδομάδες τα κρούσματα γίνονται  δεκάδες, και αν περάσουν άλλες δύο-τρεις βδομάδες γίνονται εκατοντάδες.
Είμαστε ένας ορεινός και δύσβατος Δήμος, με μέσο όρο ηλικίας τα πάνω από 55 έτη και έχοντας πολλούς ηλικιωμένους με σοβαρά προβλήματα υγείας.  Οι δομές υγείας στο Δήμο Αγράφων, παρά την προσπάθεια του υγειονομικού προσωπικού, υστερούν και βασίζονται κυρίως σε στρατιωτικούς ιατρούς που ξεκινούν τώρα  το ιατρικό επάγγελμα.  Ακόμη και ένα ύποπτο κρούσμα κορονοϊού, κατά πόσο μπορεί να επαληθευτεί, να γίνει η συλλογή των δειγμάτων από τις περιοχές σαν τις δικές μας, και να σταλούν τα δείγματα στην Αθήνα  άμεσα- όπως  πρέπει- είναι κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο. Ένας άνθρωπος αν αρρωστήσει στα χωριά μας θα θέσει τη ζωή  του σε πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο, απ’ ότι αν ασθενήσει σε μεγάλη πόλη που έχει  οργανωμένες δομές υγείας.


Φίλοι ετεροδημότες, αυτή τη φορά μείνετε στον τόπο κατοικίας σας.
Μη ρισκάρετε  την δικιά σας υγεία  και την υγεία των δικών σας ανθρώπων που μένουν στα χωριά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...