Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Πρώτο βήμα θετικό για την ανάδειξη και προβολή της λίμνης Κρεμαστών








Με επιτυχία και την ενεργό συμμετοχή πολλών παραγόντων πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, η πρώτη κίνηση για την ανάδειξη της λίμνης Κρεμαστών του κοιμωμένου όπως λέγεται τουριστικού γίγαντα της περιοχής μας.



Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας στηριζόμενη στη μελέτη για την Λίμνη Κρεμαστών έθεσε και έκανε το πρώτο βήμα ως στρατηγικό στόχο την τουριστική και αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μέσα από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον παρεμβάσεις. Παράλληλα επιδιώκει την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με την ανάδειξη των φυσικών και πολιτιστικών πόρων.
Σήμερα στη λίμνη, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας κ. Σοφίας Ζαχαράκη, του Περιφερειάρχη Στερεάς κ. Σπανού, του Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κοντογεώργου,  των Δημάρχων Αγράφων και Καρπενησίου κ.κ. Α. Καρδαμπίκη και Ν. Σουλιώτη, πραγματοποιήθηκε περιήγηση με σκάφη με την συμμετοχή δημοσιογράφων και εκπροσώπων φορέων τόσο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών – Η επόμενη μέρα». Για την συμμετοχή στην εκδήλωση εκπροσώπων φορέων και συλλόγων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας στο 2237350764 ή στο email antiperiferiarxis@evr.pste.gov.gr έως την Τρίτη 09 Ιουνίου και ώρα 12:00.
Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να θέτουνε ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσο ηλεκτρονικού μηνύματος που θα υποστηρίζεται από την εφαρμογή.
Ελπίζουμε να είναι το πρώτο βήμα μιας νέας προοπτικής για τον τόπο καθότι η αξιοποίηση της λίμνης μπορεί να γίνει ένας τεράστιος πυλώνας ανάπτυξης όλης της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...