Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΖΟΥΚΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

 Η Μαρία Αζούκη, ένα από τα 4 παιδιά της οικογένειας του Γιώργου και της Σταυρούλας, από το Ραπτόπουλο, έκανε φέτος στις Πανελλήνιες την μεγάλη υπέρβαση καθότι χωρίς φροντιστήρια κατάφερε να συγκεντρώσει 17.000 μόρια, διεκδικώντας την είσοδό της σε καλή Σχολή στο Πανεπιστήμιο. Σε λίγες μέρες θα γνωρίζει επ΄ ακριβώς σε ποια Σχολή θα εισαχθεί.  

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία της ίδιας αλλά και της οικογένειας η οποία τα τελευταία χρόνια είχε δοκιμαστεί με την πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοκληρωτικά το σπίτι τους στο χωριό και το εργαστήριο κηροπλαστικής που είχε ο πατέρας της.

Παρόλα αυτά η Μαρία σε πείσμα των καταστάσεων και της οικονομικής δυσχέρειας της οικογένειας που δεν της έδινε την ευκαιρία να πάει φροντιστήριο, έσκυψε το κεφάλι φτάνοντας στις υψηλές αυτές επιδόσεις, κάνοντας την ίδια να νιώθει όπως μας είπε μεγάλη ικανοποίηση, γιατί επιβραβεύτηκαν οι κόποι της αλλά και τους καλούς της γονείς και τα αδέλφια της, περήφανους γι΄ αυτή της την επιτυχία.  







Αξίζουν πολλά μπράβο στην Μαρία Αζούκη που τελείωσε το Λύκειο Ραπτόπουλου σχεδόν με 19,8 και συγκέντρωσε στις Πανελλήνιες αυτή την υψηλή βαθμολογία και πολλά συγχαρητήρια στους γονείς της για τον σπουδαίο αγώνα στήριξης όχι μόνο απέναντι στην κόρη τους Μαρία αλλά σε όλα τα παιδιά τους.

Θεωρούμε ότι η προσπάθεια αυτού του παιδιού θα πρέπει άμεσα να επιβραβευτεί από κάθε αρμόδιο και φυσικά να τύχει της ανάλογης βράβευσης από την αρμόδια Επιτροπή Υποτροφιών της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ γιατί το αξίζει και το δικαιούται.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...