Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

*Σοβαρότατο πρόβλημα αντιμετωπίζουν με το νερό σε χωριό της Δ.Ε. Απεραντίων. Σύμφωνα με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων μετά από κάποιες εργασίες που έγιναν στο δίκτυο το νερό μυρίζει άσχημα και δεν πίνεται. Ας επιληφθούν του θέματος οι αρμόδιοι γιατί αφορά την υγεία των κατοίκων, που αυτόν τον μήνα πολλαπλασιάζονται στα χωριά μας.  


 

*Αλλαγές σε 1-2 Αντιδημάρχους θα έχουμε σύντομα στον Δήμο Αγράφων, με βάση τα συμφωνηθέντα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες φεύγει νεαρός και έρχεται νεαρά σε Αντιδημαρχιακή θέση. Καλή επιτυχία ευχόμεθα αν και θεωρούμε ότι οι πολλές αλλαγές σε ένα παιχνίδι από τον προπονητή τις περισσότερες φορές αποδιοργανώνουν την ομάδα ..

 

*Ωστόσο αλλαγές Αντιδημάρχων αναμένονται και στον Δήμο Καρπενησίου εκ των οποίων 1 -2 θα κάνουν αίσθηση. Καλό είναι να αλλάζουν πρόσωπα, όμως όταν κάποιος βγάζει το ψωμί του, ορθόν είναι να παραμένει στη θέση του.

 

*Δεν θα σταθώ στα όσα διαδραματίστηκαν με το θέμα του περιβόητος κρούσματος Κορωνοϊού στα Άγραφα, αλλά μόνο στην υπερβολική έμφαση που έδωσαν κάποιοι στο ατυχές αυτό γεγονός, όπως αποδείχτηκε. Ψυχραιμία αδέλφια και ενδελεχής έλεγχος πριν βγει κάτι στην δημοσιότητα και πόσο μάλιστα αν αυτό αφορά το μείζον αυτό ζήτημα.


*Ολοκληρώθηκε ένα σπουδαίο έργο συντήρησης στον τόπο μας. Μετά από 20χρονους αγώνες παραδίδεται από την Αντιπεριφέρεια και το Υπ. Πολιτισμού, το Βυζαντινό Μνημείο της ΣΩΤΗΡΑΣ, ως ένα στολίδι της περιοχής. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της πράξης και φυσικά εκείνους που έβαλαν πολύ πλάτη και πάσχισαν πολλά χρόνια για να έλθει το αποτέλεσμα αυτό.

 

*Αστοχίες ή λάθη εξουσίας η υποβάθμιση των ΚΕΠ Αγράφων και Γρανίτσας. Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς και με δεδομένο ότι στον Δήμο Αγράφων λιγοστεύουμε, τέτοιες κινήσεις μόνο απογοήτευση και προβληματισμό δημιουργούν. Ότι και να λειτουργεί στα χωριά μας έχει την δική του δυναμική και θα πρέπει να υποστηρίζεται για πολλούς και διάφορους λόγους.

 

*Καλή η κίνηση με την διαδικτυακή συναυλία της Δάρα αλλά καλύτερα θα ήταν να είχαμε τα πανηγύρια μας, που έδιναν ζωή στον τόπο μας. Κακά τα ψέματα, χωρίς πανηγύρια του Αη Λιά, της Αγίας Παρασκευής, του Σωτήρα και της Παναγίας, στα χωριά μας είναι σαν να μην ήλθε το καλοκαίρι φέτος. Ας ελπίσουμε να είναι το πρώτο και τελευταίο που θα περάσει έτσι στην πατρίδα μας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...