Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός έλεγχος, από τις 12 έως τις 17 Οκτωβρίου, στις περιοχές του Δήμου Αγράφων

 Από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, στις περιοχές Ραπτόπουλο, Βαλαώρα, Παλαιοκατούνα και Κρέντη του Δήμου Αγράφων, θα πραγματοποιηθεί δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός έλεγχος.

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Δήμο Αγράφων και το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • Ημέρες και ώρες λειτουργίας δράσης: Από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 από τις 09:00 έως τις 17:00
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 2237351127 – Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αγράφων (εργάσιμες ημέρες και ώρες).
  • Η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί διαχρονικά σταθερό υποστηρικτή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας βασίζεται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, εξυπηρετώντας ουσιαστικές ανάγκες και υλοποιώντας αποτελεσματικές παρεμβάσεις.
  • Για την υλοποίηση της δράσης του δωρεάν προληπτικού παιδιατρικού ελέγχου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει, το κινητό πολυϊατρείο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», το οποίο θα στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς, καθώς και από άλλο προσωπικό του Οργανισμού.
  • Κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων θα τηρούνται αυστηροί κανόνες υγιεινής καθώς με το πέρας κάθε εξέτασης ο χώρος θα αερίζεται και θα απολυμαίνεται καταλλήλως.
  • Το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «Ιπποκράτης» λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Οργανισμός μας με τα ως άνω Υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...