Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΓΡΑΦΙΔΑ ΜΑΣ

*Καλό Φθινόπωρο και καλή δύναμη σε όλους γιατί έρχονται δύσκολες μέρες φίλες και φίλοι. Μετά την πάροδο πολλών ημερών νιώθουμε δικαιωμένοι για πάρα πολλά θέματα που είχαμε αναφέρει στην στήλη μας, την οποία θα πρέπει πλέον να λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη.

*Πρώτον σας είχαμε προαναγγείλει αλλαγές και στο Δήμο Αγράφων, που ήδη έγιναν και αναμένονται και νέες όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές.

Καλές οι προσθήκες, που είναι άτομα με καλή διάθεση και γνώσεις, αρκεί να αποδώσουν τα αναμενόμενα καθότι κάποιοι στον τομέα της Αντιδημαρχίας έχουν παρουσιάσει πρόβλημα … στην τελική πάσα, όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Αλέφαντος. Συνεχώς βγάζουν την μπάλα άουτ…

*Δεύτερον σας είχαμε πει ότι αναμένονται εξελίξεις σε θέματα της τοπικής μας Εκκλησίας και να που δικαιωνόμαστε καθότι στις επόμενες μέρες θα έχουμε αλλαγή Ηγουμένου στην Ι.Μ. Προυσού και κάποιες ακόμη αλλαγές που θα κάνουν αίσθηση. ΙΔΩΜΕΝ 

*Πολλές και σημαντικές είναι οι παρεμβάσεις σε έργα, σε πολλά χωριά στο Δήμο Αγράφων, έργα ουσιαστικά που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων και αξίζουν πολλά μπράβο στην Δημοτική Αρχή. Ωστόσο στις τόσες αναφορές που γίνονται του τύπου, προχωράμε…, καλό θα ήταν να γίνει έστω και μια μικρή αναφορά και στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, που σχεδίασε, χρηματοδότησε και δημοπράτησε όλα αυτά τα έργα. Αξίζουν λοιπόν μπράβο σε αυτούς που σήμερα εκτελούν τα έργα αλλά και σε κείνους που τα σχεδίασαν, τα μελέτησαν και έβγαλαν τα χρήματα.  Έτσι δεν είναι.

*Σιγά αλλά σταθερά προχωρά το θέμα με την λίμνη Κρεμαστών. Ήδη η λίμνη έχει βγει από τα τοπικά νερά της και ταξιδεύει πλέον σε όλη την Ελλάδα. Ευχόμαστε αυτό το ενδιαφέρον να έχει και συνέχεια για το καλό του τόπου μας, καθότι η          Λίμνη Κρεμαστών είναι ένας μεγάλος πυλώνας ανάπτυξης για την Ευρυτανία και όχι μόνο. Αυτό το λέμε εδώ και πολλά χρόνια. Ίσως να ήλθε το πλήρωμα του χρόνου, για καλύτερες μέρες. Για να δούμε;

*Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τελευταία και για το θέμα των οδικών συνδέσεων των όμορων Νομών με την Ευρυτανία. Σημείο θετικό για να συνεχιστούν τα επόμενα βήματα που θα δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για έργα πραγματικής ανάπτυξης. 

*Τεράστιο πρόβλημα δημιουργήθηκε σε πολλά χωριά του Δήμου, Δυτ. Φραγκίστα, Βελαώρα, Τοπόλιανα κλπ., με το πόσιμο νερό καθότι για αρκετό διάστημα, το νερό που έβγαινε στις βρύσες στα σπιτικά, μύριζε απαίσια. Δεν ξέρω  τι συμβαίνει, όμως γνωρίζω ότι υπήρξαν πολλά παράπονα και επειδή το θέμα αυτό είναι ΜΕΙΖΟΝ, καλόν είναι να αντιμετωπιστεί και λυθεί άμεσα αν δεν λύθηκε ήδη.

* Οριστικό τέλος λαμβάνει η πολυετής δοκιμασία της πρώην Διευθύντριας του ΕΠΑΛ Δυτικής Φραγκίστας, μοναχής Φεβρωνίας. Στις επόμενες ώρες, μετά από μια τυπική διαδικασία, πανηγυρικά δικαιωμένη, αλλά και εξουθενωμένη από τον άδικο εις βάρος της «πόλεμο», η Μοναχή επιστρέφει στην θέση της διευθύντριας του ΕΠΑΛ Δυτικής Φραγκίστας., για να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της στην τοπική μας Εκπαίδευση. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι΄ αυτή την τόσο θετική εξέλιξη – δικαίωση για την αδελφή Φεβρωνία και λυπούμεθα για όλους εκείνους που δεν αξιολόγησαν και δεν διαχειρίστηκαν ορθά το όλο θέμα αλλά και για εκείνους που ενώ μπορούσαν να δώσουν λύση και να στηρίξουν την Μοναχή, έμειναν απλοί παρατηρητές της όλης υπόθεσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...