Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 54.043,83 € για την Εκτέλεση της συγκοινωνίας στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Αγράφων

Ο Δήμος Αγράφων προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει της πλέον συμφέρουσας τιμής για την υπηρεσία που έχει τίτλο «Εκτέλεση της συγκοινωνίας στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Αγράφων» με χρονική ισχύ ενός (1) έτους, ενδεικτικού προϋπολογισμού που ανέρχεται σε 54.043,83 €.

Το ενδεικτικό κόστος της ανωτέρω υπηρεσίας έχει καθαρό ποσό 47.826,40 € και φόρο προστιθέμενης αξίας ίσο με 13%, ήτοι 6.217,43 € κατόπιν της μείωσης που επήλθε στους φόρους μέσων μαζικής μεταφοράς από 24% σε 13% μέχρι τον Απρίλιο του 2021 με πιθανό ενδεχόμενο παράτασής του μέτρου αυτού.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημοτικό κατάστημα Κερασοχωρίου, την 26η Οκτωβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 π.μ., κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης. Εφόσον ο διαγωνισμός (για οποιονδήποτε λόγο) δεν διεξαχθεί την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία, τότε ο διαγωνισμός πρόκειται να επαναληφθεί, χωρίς καινούργια δημοσίευση, την επόμενη εργάσιμη ημέρα, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Αντίγραφα της διακήρυξης και πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Πολ. Προστασίας του δήμου μας. Αρμόδιος υπάλληλος: Ντελής Γεώργιος, Τηλ: 2237351122, Δυτική Φραγκίστα. Το πλήρες κείμενο της παρούσης διακήρυξης διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του διαδικτυακού ιστότοπου της ακόλουθης διεύθυνσης: www.agrafa.gr

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...