Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΠΙΑΝΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 85 ΕΤΩΝ

Εκοιμήθη εν Κυρίω, την χθες Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 85 ετών, ο π. Δημήτριος Κοτούλας, εφημέριος Λεπιανών Ευρυτανίας. Ο μακαριστός ιερεύς του Υψίστου γεννήθηκε στα Λεπιανά Ευρυτανίας, το 1935. 

Υπήρξε απόφοιτος Ειδικής Σχολής Ιερατικής Μορφώσεως στη Ναύπακτο. Παντρεύτηκε την Αντιγόνη Τόλη, με την οποία απέκτησαν δύο τέκνα: τον Ηλία και την Αργυρώ. 

Χειροτονήθηκε διάκονος στις 8/5/1977 και πρεσβύτερος στις 29/5/1977 από το μητροπολίτη Ναυπακτίας και Ευρυτανίας κυρό Δαμασκηνό. 

Αρχικά διορίστηκε εφημέριος στα Χρύσοβα Ευρυτανίας, όπου και παρέμεινε μέχρι τις 30/9/1980. Στη συνέχεια, κατόπιν αιτήσεώς του, μετατέθηκε στη γενέτειρά του, τα Λεπιανά Ευρυτανίας, όπου και ιερουργούσε  μέχρι και της τελευτής του! Διακόνησε την τοπική μας εκκλησία για 43 συναπτά έτη. Υπήρξε υποδειγματικός λειτουργός,  δίκαιος, φιλότιμος και αξιαγάπητος στην μικρή κοινωνία που διεκόνησε.  

Η εξόδιος ακολουθία του ετελέσθη σήμερα, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, στη γενέτειρά του τα Λεπιανά Ευρυτανίας  και ώρα 16:00, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...