Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Τα κάλαντα από τα Άγραφα Ευρυτανίας στον Πρωθυπουργό

 Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από κάθε γωνιά της χώρας άκουσε, μέσω διαδικτύου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την αρχή έκαναν μαθητές από το Πέπλο Έβρου που συνδέθηκαν από τα σπίτια τους όπως ακριβώς κάνουν το μάθημα στην ψηφιακή τάξη τους τελευταίους μήνες λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών της πανδημίας COVID-19.

«Επειδή αγαπάμε το συνάνθρωπο μένουμε στο σπίτι μας»

«Είναι διαφορετικά τα φετινά Χριστούγεννα, αλλά έχουμε μέσω της τεχνολογίας τη δυνατότητα όλη η Ελλάδα και ο Ελληνισμός της Αλβανίας να βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να μας πείτε τα κάλαντα, να γιορτάσουμε έστω και με αυτόν τον διαφορετικό τρόπο τα Χριστούγεννα. Αυτή τη μεγάλη γιορτή της αγάπης και της προσφοράς. Θέλω από καρδιάς να σας πω Χρόνια Πολλά, να είστε γεροί, να προσέχετε -ειδικά στα μικρά παιδάκια του νηπιαγωγείου και του προνηπίου- να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να επιστρέψετε μία ώρα νωρίτερα στις τάξεις σας. Να έχουμε μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία και αγάπη. Να είστε καλά την αγάπη μας και τις ευχές μας», σημείωσε ο Πρωθυπουργός χαιρετώντας εξ αποστάσεως και στέλνοντας τις ευχές του στα ακριτικά παιδιά του Έβρου.

Τα κάλαντα από τα Άγραφα Ευρυτανίας

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης και η κόρη του, Δάφνη, άκουσαν τα κάλαντα από την Ιφιγένεια, τον Γιώργο και τον Παναγιώτη από τα Άγραφα της Ευρυτανίας. «Είμαι εδώ με την κόρη μου, τη Δάφνη, η οποία είχε βρεθεί στο όμορφο χωριό σας πέρυσι τον Ιούλιο. Και εύχομαι με το καλό να τελειώνουμε γρήγορα με τον κορονοϊό για να μπορέσω να έρθω και εγώ να σας επισκεφτώ», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαριστώντας τα παιδιά των Αγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...